کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان

به گزارش پایگاه خبری خبر آنی، سردار احمدعلی گودرزی، فرمانده مرزبانی فراجا گفت: در راستای کنترل و مراقبت از مرزها و برخورد قاطع با هرگونه تجاوز به حریم مرزهای ایران اسلامی، مرزداران هنگ مرزی میرجاوه با اشراف اطلاعاتی و رصد تحرکات در مناطق مرزی، به سرنخ‌هایی از قصد عناصر متجاوز مسلح و قاچاقچیان موادمخدر برای ورود به خاک کشور دست یافتند و با برنامه‌ریزی دقیق عملیاتی، تشدید اقدامات کنترلی در دستور کار قرار گرفت.

فرمانده مرزبانی فراجا در ادامه افزود: با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی مسیرهای تردد قاچاقچیان و همچنین زمان برنامه‌ریزی شده جهت انتقال محموله موادمخدر به عمق کشور مشخص شد و مرزداران دلاور هنگ مرزی میرجاوه در قالب چندین تیم پوششی و عملیاتی با اجرای هدفمند کمین و اجرای طرح مهار منطقه مورد نظر را در کنترل خود قرار دادند و با هدایت عملیاتی مرزبانی استان موفق شدند، محموله موادمخدر را کشف کنند.

وی تصریح کرد: قاچاقچیان که قصد داشتند موادمخدر را به وسیله یک دستگاه خودرو وارد کشور کنند که مأموران با اتخاذ موضع و تاکتیک عملیاتی مناسب مقابله به مثل کرده و به علت حجم زیاد آتش مرزداران، قاچاقچیان تاب مقابله نداشته، عرصه را بر خود تنگ دیده و با برجا گذاشتن محموله موادمخدر، به سمت خاک کشور مقابل متواری شدند.

سردار گودرزی بیان کرد: مرزداران مجاهد هنگ مرزی میرجاوه در این عملیات موفق شدند مقدار ۱۱۰ کیلوگرم موادمخدر حشیش را کشف کنند.

فرمانده مرزبانی انتظامی خاطرنشان کرد: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باید بدانند، امروز مرزداران مجاهد بیش از هر زمانی آمادگی و توان پاسخگویی به هر گونه تجاوز و تعرض به خاک میهن عزیزمان را دارند و اجازه انجام اعمال خلاف قانون را به مخلان نظم و امنیت نمی‌دهند.

منبع : مهر
برچسب ها :

کیلوگرم سراوان

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.