۶ استان با یک هدف محیط زیستی؛ نجات طبیعت با فناوری‌های روز

سعید یوسف پور در گفت‌وگو با سرویس‌خبری مهر، با بیان اینکه کارگاه هوشمند سازی حفاظت مناطق محیط زیست در منطقه امن رودبارک مهدی‌شهر برگزار شد، ابراز داشت: این کارگاه آموزش برای نخستین بار در کشور به میزبانی سمنان اجرا شده است.

وی افزود: این کارگاه با مشارکت کارشناسان متخصص از استان اصفهان و حضور فرماندهان و محیط‌بانان یگان حفاظت استان‌های تهران، گلستان، مازندران و خراسان شمالی و سمنان برگزار شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان با تاکید بر اینکه هدف از برگزاری این کارگاه اهمیت بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در حفاظت محیط زیست است، ابراز داشت: رویکرد مهم این کارگاه افزایش ضریب امنیت زیستگاه‌ها است.

یوسف پور در ادامه تصریح کرد: بسیاری از مناطق تحت حفاظت محیط زیست با کمبود نیروی انسانی مواجه است که به کار گیری تجهیزات هوشمند می‌تواند به امنیت منطقه و کاهش تخلفات شکار و بهره برداری غیر مجاز کمک کند.

وی افزود: دوربین‌های دید در شب و حرارتی و تجهیز یگان حفاظت محیط زیست به ابزارهای کلیدی پایش شبانه روزی می‌تواند به شناسایی تهدیدهای احتمالی کمک و به ارتقا زیستگاه‌ها کمک کند.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.