۳پروژه ورزشی جدید در مدارس استان سمنان کلید خورد؛ افزایش سرانه ورزشی

به گزارش سرویس‌خبری مهر، حمید رضا آزارش غروب دوشنبه در نخستین جلسه شورای ورزش استان به میزبانی اداره کل آموزش و پرورش سمنان با بیان اینکه افزایش سرانه ورزش مدارس تا یک متر مربع تا سال ۱۴۰۷ هدف گذاری شده است، ابراز داشت: این اقدام با هدف توسعه عدالت آموزشی در استان سمنان کلید خورده است.

وی با بیان اینکه بر طبق همین رویکرد پروژه‌های عمرانی ورزشی در سه شهر استان سمنان آغاز شده است، افزود: این طرح‌ها در آرادان، بسطام و دامغان در دست اجرا است.

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه توسعه زیر ساخت ورزشی نیز در دست اقدام قرار دارد، ابراز داشت: دو زمین ورزشی ساحلی، سه سالن ورزشی و ۹ زمین با کف پوش روباز در حال ساخت است.

آزارش با بیان اینکه ۵۳ چمن مصنوعی و ۳۸ کلاس درس ورزشی در حال اضافه شدن به مدارس است، تصریح کرد: این اقدامات بر اساس سند تحول بنیادین در دست پیگیری است.

وی از وجود دو کانون حرکات اصلاحی در استان خبر داد و افزود: این کانون برای اولین بار در گرمسار افتتاح و برای شمر سمنان نیز به زودی راه اندازی می‌شود.

به گزارش سرویس‌خبری مهر، موضوع ورزش صبحگاهی، طرح آزاد سازی فضاهای ورزشی و ایجاد پنج شنبه‌های دخترانه مادرانه و جمعه‌های پدرانه پسرانه و تقویت رشته‌ها و مسابقات و المپیاد ورزشی دیگر موارد مطرحی در این نشست بوده است.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.