بازدید تعدادی از نمایندگان از محل حمله اسرائیل به زندان اوین

به گزارش گروه پارلمانی ‌پایگاه خبری خبرآنی، تعدادی از اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی و تعدادی از نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی ظهر امروز از محل جنایت رژیم صهیونیستی در زندان اوین بازدید کرده و از نزدیک ابعاد حادثه را مورد بررسی قرار دادند.

بنابراین گزارش، قرار است گزارشی در این زمینه تهیه و جهت اطلاع نمایندگان در اختیار هیئت رئیسه مجلس قرار گیرد.

در این جنایت که تا این لحظه بیش از 200 شهید و مجروح داشته است؛ رژیم صهیونیستی به تعدادی از ابنیه زندان از جمله دادسرا و بیمارستان زندان اوین حمله کرده است.

براساس بازدید به عمل آمده؛ در بین شهدا تعدادی از خانواده زندانیان و پرسنل بیمارستان از جمله یک کودک 5 ساله نیز به شهادت رسیده است .

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.