رانش زمین در کلمبیا با ۱۴ کشته

به گزارش سرویس‌خبری مهر به نقل از رویترز، شهردار لورنا گونزالس در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: تیم‌های جستجو و نجات به صورت شبانه‌روزی در محله آسیب‌دیده ال پینار در شهر بلو مشغول به کار هستند و امیدوارند بازماندگان را پیدا کنند.

گونزالس با ترغیب ساکنان به تخلیه خانه‌ها در مناطق پرخطر، گفت: عملیات ادامه دارد. ما همچنان امیدواریم که افراد زنده پیدا شوند.

کارلوس ریوس، رئیس آژانس مدیریت بحران و ریسک بخش آنتیوکیا، هشدار داد که باران‌های شدید مداوم و زمین‌های ناپایدار همچنان تهدیدی برای رانش‌های بیشتر زمین هستند.

او گفت: باید تأکید کرد که باران متوقف نخواهد شد.

وزارت دفاع کلمبیا اعلام کرد که پرسنل همراه با سگ‌های زنده‌یاب در حال کمک به تلاش‌های گروه جستجو و نجات هستند، در حالی که ارتش در حال کمک به تخلیه خانواده‌ها از مناطق پرخطر است.

منبع : مهر
برچسب ها :

کلمبیا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.