به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، علیرضا بیات در جلسه ستاد انتقال حجاج در کشور عراق با اشاره به آخرین آمار خروج زائران از سرزمین وحی گفت: تا روز 4تیر ماه بیش از 70هزار حاجی بازگشتند و آخرین گروه زائران ایرانی نیز صبح پنجشنبه 5 تیر از مکه بسوی ایران اسلامی حرکت خواهند کرد.
رئیس سازمان حج و زیارت درخصوص وضعیت حجاج مستقر در مدینه اعلام کرد: برنامههای زیارت عزیزان در حرم پیامبر(ص)، بهشت بقیع و زیارت دوره طبق برنامه انجام خواهد شد و از فردا روزانه بیش از 2هزار نفر از زائران بازخواهند گشت و تا دهم تیر ماه کلیه هموطنان، سرزمین وحی را ترک خواهند کرد.
بیات درخصوص زمان از سرگیری پرواز مستقیم حجاج گفت: در تلاش هستیم بعد از دریافت موافقتهای عملیاتی و ایمنی، اولین پرواز را با اعزام حجاجی که مشکلات پزشکی دارند آغاز نماییم و امیدواریم به محض امکان باقیمانده زائران در مدینه منوره را با پرواز مستقیم بازگردانیم.
انتهای پیام/