آغاز پویش «به عشق امام حسین(ع) می‌بخشم»

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، در آستانه فرا رسیدن ماه محرم‌الحرام و ایام عزاداری و تعزیت شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام و در راستای تاکیدات مؤکد حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، به همت قوه قضاییه، پویش «به عشق امام حسین(ع) می‌بخشم» راه‌اندازی شد.

این پویش که در سنوات گذشته نیز در جریان بوده، با هدف کمک به آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد و گذشت و بخشش صاحبان حق و شکات خصوصی راه‌اندازی شده است.

در قالب این پویش، با کمک و مساعدت خیرین و صاحبان حق و شکات خصوصی، شرایطی مهیا می‌شود که زندانیان جرائم غیرعمد و زندانیان دارای شاکی خصوصی، از موهبت آزادی و بازگشت به آغوش خانواده بهره‌مند شوند. مقوله‌ای که در شرایط فعلی، نیاز به تحقق آن، مضاعف است.

شایان ذکر است، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، در پیامی بعد از حمله رزیم صهیونیستی به زندان اوین در راستای مقوله‌‌ی مزبور تاکید کرد که:

«اینجانب به عنوان خادمی از خُدام ملت سرافراز و انقلابی ایران اسلامی مایلم از کلیه‌ی صاحبان حق و شکات خصوصی که بواسطه شکایت آنها، احدی از مردم در زندان به سر می‌برد تقاضا و استدعا کنم که در صورت امکان و صلاحدید، از شکایات خودصرفنظر کنند تا بدین واسطه فرصت بازگشت این زندانیان به آغوش خانواده‌های‌شان در شرایط فعلی فراهم گردد. بدون تردید، صاحبان حق و شکات خصوصی، با این عمل، خیر و ثواب کثیر برای خود ذخیره می‌نمایند و شادی و شعف را به خانواده‌های زندانیان ارزانی می‌دارند.به طور قطع، این زندانیان نیز پس از آزادی باید نهایت جهد و تلاش خود را برای جبران مافات در حق شکات‌شان و یا پرداخت دیون‌شان، به عمل آورند».

در پویش سال 1403 «به عشق امام حسین علیه‌السلام می‌بخشم» که از آغاز ماه محرم تا اربعین حسینی در جریان بود، سه هزار و 748 نفر از زندان آزاد شدند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.