تشریح تدابیر ویژه قوه‌قضائیه برای رصد فضای مجازی در شرایط فعلی

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی جهانگیر بیان کرد: جلسه‌ای به ریاست رئیس محترم قوه قضائیه، صبح روز جمعه هفته گذشته برگزار شد. در این جلسه، ایشان دستورات ویژه‌ای را در راستای حفظ امنیت کشور و صیانت از حقوق مردم صادر کردند. از جمله مهم‌ترین تأکیدات ایشان این بود که نباید در ارائه خدمات به مردم، هیچ‌گونه وقفه‌ای ایجاد شود و تمامی بخش‌ها موظفند فعالیت‌های خود را بدون تعطیلی ادامه دهند.

وی افزود: در این جلسه همچنین مقرر شد شعب ویژه‌ای به‌صورت فوق‌العاده در دادسراها و دادگاه‌ها برای رسیدگی سریع و قاطع به پرونده‌های عوامل نفوذی دشمن که در راستای اهداف صهیونیستی در داخل کشور فعالیت می‌کنند، تشکیل شود. رئیس قوه قضائیه در عین تأکید بر برخورد قانونی، سریع و قاطع، بر رعایت عدالت و جلوگیری از تضییع حقوق افراد نیز تأکید ویژه‌ای داشتند؛ به‌نحوی‌که رسیدگی‌ها باید بدون ظلم و با رعایت کامل اصول قانونی انجام شود.

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: رئیس دستگاه قضا با اشاره به شرایط جنگی و نابرابر موجود، تأکید کردند که تمامی امکانات کشور باید برای دفاع مقدس از امنیت و آرامش مردم بسیج شود. بر همین اساس، دستورات لازم به دادستانی کل کشور، روسای دادگستری‌ها و نهادهای نظارتی برای اجرای دقیق وظایف‌شان صادر شد. خط قرمز دستگاه قضایی، امنیت مردم و صیانت از ارکان نظام جمهوری اسلامی است.

وی تصریح کرد: در راستای جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی برخی افراد از شرایط موجود، که ممکن است منجر به ایجاد ناامنی، وقوع سرقت یا تشویش اذهان عمومی شود، رئیس قوه قضائیه دستورات لازم را برای همکاری و هم‌افزایی هرچه بیشتر میان دستگاه‌های انتظامی، نظامی و قضایی صادر کردند تا هم امنیت فیزیکی و هم امنیت روانی جامعه حفظ شود.

جهانگیر اظهار داشت: در حوزه رصد فضای مجازی نیز تدابیر ویژه‌ای اندیشیده شده است. با کسانی که به‌صورت آگاهانه یا ناآگاهانه موجب تهدید امنیت روانی جامعه می‌شوند و در دل مردم هراس ایجاد می‌کنند، برخورد فوری و بدون وقفه صورت خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: به‌عنوان نمونه، در روز گذشته و در یکی از شهرهای کشور، بیش از 200 پیامک برای افرادی که در فضای مجازی اقدام به انتشار محتواهای نگران‌کننده کرده بودند، ارسال شد. خوشبختانه، بیشتر این افراد پس از دریافت پیامک، ضمن عذرخواهی، از اقدام خود دست کشیده و از دستگاه قضایی تشکر کردند. تنها یک یا دو نفر نسبت به این موضوع واکنش مناسب نداشتند که اقدامات قضایی در مورد آن‌ها در حال پیگیری است.

سخنگوی قوه قضائیه تأکید کرد: رویکرد قوه قضائیه، صیانت هم‌زمان از امنیت کشور، آرامش مردم و رعایت عدالت قضایی است و در این مسیر، از هیچ کوششی فروگذار نخواهد شد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.