به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از روابط عمومی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان، صبح امروز مصادف با 1 تیر ماه روز ملی اصناف ،حسین فرهیدزاده معاون وزیر صمت و رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در حاشیه بازدید از صنوف مختلف بازار ضمن تبریک روز اصناف به همکاران اتاق اصناف و صنوف فعال خدمت رسان به مردم عنوان داشت : به حمدلله در حال حاضر مشکلی در خصوص تامین کالا چه در استان تهران و در سایر استان ها نداریم.
معاون وزیر صمت و رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان طی بازدید میدانی از موجودی کالا در بازار اظهار داشت : تامین و توزیع کالاها در حال حاضر در حال انجام است و به وفور در اختیار مردم قرار میگیرد.
فرهیدزاده با اشاره به برخورد با واحدهای گرانفروش به ویژه در شرایط حساس کنونی کشور عنوان داشت: به افرادی که در این شرایط خاص اقدام به گرانفروشی می کنند اعلامی می نمایم ما هیچ مماشاتی با این افراد نخواهیم داشت و همکاران بازرس ما در اتاق اصناف، ادارات صمت و جهاد کشاورزی، با هماهنگیهای صورت گرفته با سازمان تعزیرات حکومتی، شعب ویژه ای برای این موضوع در نظر گرفتهاند.
وی همچنین عنوان داشت: زین پس در صورت مشاهده هرگونه تخلف و گرانفروشی برخورد تعزیراتی عادی نخواهیم داشت و این موارد تحت عنوان اخلال در نظام اقتصادی شامل جریمه های بیشتر و تسریع در رسیدگی آن خواهد شد. البته امیدواریم اگر شخصی گرانفروشی می کند هر چه سریع تر نسبت به اصلاح آن اقدام نماید.
انتهای پیام/