فروش بیش از 8 هزار میلیارد ریال در مزایده 655 اموال تملیکی

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، احسان عسکری رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در گفت‌وگو با شادا، با محکوم‌کردن حمله ددمنشانه دشمن صهیونیستی اظهار کرد: این حمله متجاوزانه هیچ خللی در اراده مردم و مسئولان کشور به وجود نخواهد آورد و دشمن متجاوز از اقدام خود پشیمان خواهد شد.

وی ضمن تقدیر از تلاش کارکنان سازمان، با بیان اینکه فعالیت در همه ادارات استانی در جریان است و خدمات‌رسانی به مردم بدون وقفه و همانند گذشته ارائه می‌شود، افزود: مزایده‌ها و حراج‌های سازمان مطابق با جدول زمان‌بندی در حال انجام است و متقاضیان می‌توانند در آن شرکت کنند.

رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی همچنین از رمزگشایی و اعلام نتیجه مزایده الکترونیکی 655 که در 22 استان کشور برگزار شده بود، خبر داد.

 فروش 800 میلیارد تومانی در مزایده بیش از 2112 کالا 

عسکری خاطرنشان کرد: در این مزایده 2112 پارتی عرضه شده بود که بیش از 8 هزار میلیارد ریال کالا به فروش رفت.

وی افزود: در این مزایده انواع کالاها از قبیل انواع خودروی سواری ایرانی و خارجی، ابزار و ماشین‌آلات راهسازی، موتورسیکلت، اجزا و قطعات موتورسیکلت، لوازم‌یدکی خودرو، ابزار و ماشین‌آلات صنعتی، لنج و قایق موتوری عرضه شده بود.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.