دستور فوری وزیر راه برای بازسازی منازل آسیب‌دیده در حملات رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، فرزانه صادق مالواجرد وزیر راه و شهرسازی در جریان بازدید وزیر از مناطق خسارت‌دیده، به‌ویژه منازل تخریب‌ شده دانشمندان هسته‌ای کشور، بر ارزیابی دقیق خسارات، ایمنی سازه‌های مجاور و اطلاع‌رسانی به ساکنان آسیب‌ دیده تاکید شد.

وزیر راه با قدردانی از فداکاری و ساده‌زیستی دانشمندان هسته‌ای کشور، گفت: اگر چنین دانشمندانی در کشورهای دیگر بودند، زندگی متفاوتی داشتند، اما در این خاک ماندند و دانش خود را به نسل بعدی منتقل کردند. رژیم صهیونیستی حتی تحمل این سطح از دانش را ندارد.

صادق مالواجرد از بنیاد مسکن خواست خسارات وارده به همه ساختمان‌های آسیب‌دیده را با حضور یا تماس با مالکان ثبت و به اطلاع آنان برساند.

همچنین از سازمان نظام مهندسی خواسته شد تا با همکاری ستاد مدیریت بحران، بررسی کارشناسی ایمنی سازه‌های مجاور و اتصالات گاز و برق را با حضور مهندسان داوطلب انجام دهند.

وزیر راه و شهرسازی بر اجرای سریع دستور رئیس‌جمهور برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده تاکید کرد و یادآور شد: پشتیبانی کامل برای بازسازی آغاز شده و در سریع‌ترین زمان ممکن ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.