بازدید شبانه از پارک های ملی خجیر و سرخه حصار

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، ️حسن عباس‌نژاد، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران، به صورت سرزده از پاسگاه‌ های محیط ‌بانی ماملو و باغشاد در پارک ‌های ملی خجیر و سرخه‌ حصار با هدف ارزیابی عملکرد نیروهای محیط ‌بان و بررسی چالش ‌های موجود این مناطق بازدید کرد.

️حسن عباس نژاد در این بازدید، وضعیت زیست‌ بوم منطقه، اقدامات حفاظتی و چالش‌ های پیش‌ رو را مورد بررسی قرار داد.

️وی با اشاره به اهمیت پارک‌ های ملی خجیر و سرخه‌ حصار به‌ عنوان دو ذخیره‌گاه ارزشمند زیست‌ کره، گفت: حفاظت از این مناطق در راستای حفظ تنوع زیستی و تعادل اکولوژیک استان تهران از اولویت‌ های اصلی این اداره کل است.

️پارک‌ های ملی خجیر و سرخه ‌حصار از جمله مهم ‌ترین مناطق تحت حفاظت استان تهران هستند که به دلیل تنوع زیستی بالا و وجود گونه ‌های نادر گیاهی و جانوری از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

بازدید شبانه

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.