امام جمعه تهران: بیچارگی و استیصال رژیم صهیونیستی آغاز شده است

به گزارش خبرنگار سیاسی ‌پایگاه خبری خبرآنی، حجت الاسلام حاج علی اکبری امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های نماز جمعه این هفته پایتخت، ضمن سفارش به رعایت تقوا گفت: این روزها، جنگی تمام‌عیار و شناختی علیه نهاد خانواده در جریان است. جریان استحاله زنان، در حقیقت جنگی است علیه خانواده. سبک زندگی جدید نیز علیه خانواده عمل می‌کند و در چنین شرایطی، باید با تمسک به اهل بیت عصمت و طهارت، توجه مضاعفی به مسئله خانواده داشته باشیم.

وی افزود: دشمنان نه تنها در جنگ نرم، بلکه در جنگ سخت نیز خانواده را هدف قرار داده‌اند که نمونه آن را می‌توان در غزه مشاهده کرد. این نسل‌کشی علیه خانواده است و حتی در ایران نیز جنگ علیه خانواده ادامه دارد.

حاج علی‌اکبری تصریح کرد: امیدواریم در این عرصه خطیر، به‌ویژه در موضوع مهم جمعیت و پرباری آن، ملت عزیز ما موفق و سربلند باشند.

وی با اشاره به نزدیک شدن ایام محرم، بیان کرد: ماه محرم در راه است و چه ماهی است این محرم و چه مکتبی است مکتب اباعبدالله الحسین (علیه‌السلام). به تعبیر امام راحل، هرچه داریم از محرم و صفر است و هرچه داریم از امام حسین (ع) داریم.

امام جمعه موقت تهران عنوان کرد: امسال، حال‌وهوای کشور اقتضا می‌کند که حسینی‌ترین محرم تاریخ را تجربه کنیم؛ با عاشورا و تاسوعایی متفاوت و ان‌شاءالله اربعینی ماندگار. از تمامی دست‌اندرکاران برنامه‌های محرم، هیئت‌ها، حسینیه‌ها و مساجد تمنا داریم که امسال برنامه‌ها را بر مدار حماسه، شجاعت و مقاومت طراحی و اجرا کنند، چراکه این اقتضای ویژه زمانی ماست. همچنین با الفت و مهربانی نسبت به آسیب‌دیدگان، به وظیفه تبیین و جهاد تبیین عمل کنند.

حاج علی اکبری با اشاره به تجاوز رژیم صهیونیستی در جمعه گذشته، اظهار کرد: ملت عزیز ما سحرگاه جمعه 23 خرداد گذشته را با خبر شهادت بزرگ عزیزانمان آغاز کردند؛ سردارانی رشید و یادگاران دوران دفاع مقدس، از باقری تا سلامی و حاجی‌زاده گرفته که جای آنان در این نماز جمعه خالی است تا دانشمندان هسته‌ای همچون شهید طهرانچی، مینوچهر، فریدون عباسی، شهید فقهی و دیگر عزیزان، تا کودکان، بانوان و مردم عادی، خون‌هایشان در هم آمیخت. روز جمعه گذشته، روزی عجیب بود.

وی افزود: این شهادت بزرگ، به دست شقی‌ترین دشمنان خداوند در زمانه ما رقم خورد. در طول هفته نیز عزیزان دیگری به شهادت رسیدند، همچون کاظمی، محقق، ربانی و بسیاری دیگر از کودکان، زنان و مؤمنان و این روند ادامه داشت؛ همچنین از گروه‌های امدادی تا عزیزانمان در پدافند قهرمان که به دلیل شرایط موجود، حقشان به درستی ادا نشد.

خطیب نماز جمعه تهران تصریح کرد: کافی بود فقط یکی از این عزیزان به شهادت برسد تا ملت ما به خروش آید. شهادت سلامی، حاجی‌زاده، باقری، رشید و دیگران، هر کدام برای یک حرکت بزرگ کافی بود، اما هم‌زمانی این وقایع مانع از ادای حق واقعی آنان شد.

وی گفت: در برابر روح مطهر و اراده راسخ این شهیدان، سر تعظیم فرود می‌آوریم. یاد الهام‌بخش آنان، چراغ راه نسل‌های آینده خواهد بود. همچنان که یاد شهید چمران، آن استاد عارف، که الگویی برای فرماندهان، اساتید و همگان بود، گرامی می‌داریم. برخی از عزیزان ما خانوادگی به شهادت رسیدند و یادشان ان‌شاءالله همواره در دل ملت زنده خواهد ماند.

امام جمعه موقت تهران تاکید کرد: هفته ما اینگونه با رفتار ابلهانه، خبیثانه، بزدلانه و تروریستی رژیم صهیونیستی در صبح جمعه 23 خرداد، در شرایطی که مذاکرات غیرمستقیم در جریان بود و قرار بود یکشنبه نیز ادامه یابد، آغاز شد. این حمله بزدلانه پس از گفتگوی طولانی ترامپ و نتانیاهو، که خود فریبی دیگر بود و به ظاهر ترامپ مخالف حمله بود، این اقدام صورت گرفت.

وی افزود: حمله‌ای غافلگیرانه و چندجانبه به مراکز هسته‌ای، فرماندهی، و منازل مسکونی کشورمان انجام شد. رژیم صهیونیستی پس از 20 ماه جنگ در غزه و فلسطین، با حمایت اطلاعاتی، تجهیزاتی، تسلیحاتی و عملیاتی آمریکا، این رژیم وارد میدان شد.

 حاج علی‌اکبری افزود: هدف نخست آنان، شکستن ساختار دفاعی و فرماندهی ما و ترور دانشمندان برجسته کشور برای زمین‌گیر کردن توان دفاعی ایران بود. هدف دوم نیز این بود که با تصور غلط از مردم ایران و مشکلات معیشتی، فکر می‌کردند می‌توانند در جنگ شناختی مردم را در برابر حاکمیت قرار دهند. برنامه‌هایشان دقیق بود، اما محاسباتشان غلط و خنده‌دار بود.

وی تصریح کرد: دشمنان اسلام، بشریت و انقلاب چقدر احمق و سبک‌سر بودند. در یک سوی میدان، ملت ایران با دفاع مقدسی پرافتخار از شب عید غدیر، به نام امیرالمؤمنین (علیه‌السلام)، عملیات خود را آغاز کرد.

حاج علی اکبری افزود: حکمت، شجاعت و درایت رهبر عالی‌قدر کشورمان در پیام‌هایی با صلابت، امیدآفرین و آرامش‌بخش، موجب شد تا فرماندهان جایگزین شوند و عملیات وعده صادق 3 آغاز شد. شورای عالی امنیت ملی تشکیل جلسه داد، تصویب کرد و در زمانی کوتاه، عملیات بزرگ آغاز شد.

امام جمعه موقت تهران اظهار کرد: از سوی دیگر، مردم با غیرت، درخواست انتقام و پاسخ کوبنده داشتند. این تجلی متانت، آرامش، عقلانیت و معنویت بود که رهبر معظم انقلاب نیز به آن اشاره فرمودند. وحدت شگفت‌انگیز ملت، در نماز جمعه متفاوت و راهپیمایی میلیونی غدیر جلوه‌گر شد.

وی ادامه داد: خانواده شهدا، اصناف، اقشار مختلف، در داخل و خارج، همه با هم برخلاف محاسبات دشمن به میدان آمدند. نمونه‌ای چشم‌نواز از آن، در صداوسیما و مجری بانوی زینبی دیده شد.

 حاج علی‌اکبری گفت: طلوع محبت، برادری و مساوات در میان مردم ما، به‌طرز وصف‌ناپذیری ادامه یافت. نیروهای مسلح با تدابیر عالی، آمادگی‌های قبلی و اشراف اطلاعاتی، حمله‌ای جوانمردانه و اخلاق‌مدار انجام دادند و در عمق سرزمین‌های اشغالی، با عبور از گنبد آهنین، ضربه‌هایی سنگین وارد کردند.

امام جمعه موقت تهران عنوان کرد: عملیات پدافندی، حفاظت از ملت، سپر دفاعی گسترده و اتحاد مثال‌زدنی نیروهای مسلح از نکات برجسته این واقعه بود. همچنین صدای واحدی از مسئولان کشور شنیده شد؛ از رئیس‌جمهور تا رؤسای مجلس و قوه قضائیه، همه با هماهنگی و اتحاد در میدان حاضر بودند.

امام جمعه موقت تهران افزود: این است ایران ولایت امیرالمؤمنین (علیه‌السلام)، ایران ولایت فقیه که با مقاومت ملی و در سایه انقلاب اسلامی، استقلال ملی خود را حفظ کرده است.

وی گفت: در طرف مقابل، یک رژیم جعلی، بی‌تاریخ، بی‌هویت، تروریستی و دست‌آموز شیطان بزرگ، با رهبری باندی جنایتکار، کودک‌کش، خونخوار و منزوی در میان ملت‌های جهان قرار داشت که به جنگ با ملتی چون ایران آمده‌اند. بیچارگی و استیصال رژیم صهیونیستی آغاز شده و همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند، بیچاره خواهند شد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.