متلاشی شدن تیم سازمان یافته خرابکار در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش پایگاه خبری خبر آنی، در اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد آمده است: با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) طی اقدام مشترک در سازمان اطلاعات سپاه فتح و اداره اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد شبکه سازمان یافته مزدوران رژیم پیش از اقدام خرابکارانه زیر ضربه رفته و این شبکه متلاشی گردید.

این شبکه سازمان یافته قصد داشت با تهیه اسلحه و تقسیم کار در شهرهای مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد از طریق پخش تراکت، شبنامه، شعارنویسی و.. دست به عملیات خرابکارانه و ایذایی بزند.

این شبکه سازمان یافته با جذب اسپانسر مالی و ارتباط از طریق تبدیل رمز ارز و تبدیل آن به کارت هدیه در صدد جذب عناصر خرابکار و… بودند.

همچنین برگزاری جلسات آموزشی و امنیتی برای تیم‌های عملیاتی در شهرهای مختلف در دستور کار آنها بود.

در مراحل بعدی ارتباط گیری از طریق نزدیکان ربع پهلوی جزئی از برنامه آنان بود.

برخی از دستگیرشدگان، اراذل و اوباش و برخی دارای سوابق امنیتی بوده و در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ نقش لیدری بر عهده داشتند.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.