بازدید وزیر راه از نبض تپنده خطوط ریلی ایران

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، از آنجا که تعداد کثیری از هموطنان در ایام تعطیلات عید غدیر در سفر به سر می‌برند؛ با دستور وزیر راه و شهرسازی به شرکت راه آهن، علاوه بر آنکه روزانه دو رام قطار تهران-مشهد و برعکس افزوده شده؛ از ظرفیت واگن‌های ذخیره نیز استفاده شده تا نسبت به افزایش تقاضای مسافران؛ واگن‌‌های 40 تا 60 نفره به قطارهایی با مقصدهای مختلف از جمله کرمان، تبریز، یزد و ... اضافه شوند.

با این اقدامات در دو روز گذشته؛ افزایش تقاضاهای مراجعین به ایستگاه‌های قطار تا حد امکان با پاسخ مثبت همراه شده است و روند فروش بلیط تداوم دارد.

فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی شخصا با حضور در ایستگاه راه آهن تهران، با مسافرین قطاری که عازم مشهد بود؛ گفت و گو کرد و کیفیت ارائه خدمات ریلی به آنان را جویا شد.

او علاوه بر اینکه از همکاران خود در شرکت راه آهن خواست تعداد واگن‌ها را در دیگر خطوط ریلی افزایش دهند، از رویارویی همدلانه آنان با هموطنان در شرایط حساس کنونی تقدیر کرد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

بازدید تپنده ایران

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.