عارف: خدمت‌رسانی به مردم ادامه دارد/ حامی نیروهای مسلحیم

به گزارش خبرنگار حوزه دولت ‌پایگاه خبری خبرآنی، محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در حاشیه‌ی جلسه‌ی ویژه دولت طی سخنانی بیان کرد: در جلسه ویژه امروز دولت اقداماتی که باید در زمینه مسائل امنیتی و معیشتی مردم انجام دهیم را مرور کردیم؛ درخصوص حجاج و زوار عتبات که در مرزها معطل‌اند، بنا بر این شد هرچه سریع‌تر به کشور برگردند.

 

وی افزود: با توجه به ذخیره‌سازی خوب در کشور هیچ نگرانی درباره مسائل اقتصادی نداریم و با آرامشی که در کشور هست، وظیفه‌مان در خدمت‌رسانی به مردم ادامه می‌دهیم.

معاون اول رئیس‌جمهور خاطر نشان کرد: البته باید متجاوز تنبیه شود و شیوه و زمان تنبیهی را مقامات امنیتی و نظامی مشخص می‌کنند و دولت نیز پشتیبان رزمندگان عزیز برای هرگونه اقدامات تنبیهی خواهد بود.

عارف تصریح کرد: هم‌چنین دیپلماسی سیاسی‌مان را فعال‌تر را دنبال خواهیم کرد چراکه راهبرد همیشگی ما صلح و آرامش بوده و عاملی که موجب همه جنگ‌هاست، صهیونیست است که امیدواریم به اجماع مناسبی برای تنبیه بین‌المللی این جرثومه فساد و رفتار ددمنشانه برسیم.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.