سردار شکارچی: پاسح محکمی به حمله اسرائیل خواهیم داد

به گزارش خبرنگار دفاعی ‌پایگاه خبری خبرآنی، سردار ابوالفضل شکارچی سخنگوی ارشد نیروهای مسلح درباره حملات تروریستی امروز رژیم صهیونیستی به ایران تاکید کرد: دشمن  دشمنی خود را می‌کند و باید به مردم بگویم که احساس نگرانی نداشته باشند؛ دشمن صهیونیستی که با حمایت و کمک‌های مستقیم آمریکا این اقدام را انجام داد و مناطق مسکونی را مورد هجوم قرار داده، تاوان سنگینی پس خواهد داد و باید منتظر اقدام شدید نیروهای مسلح باشد.

 

وی افزود: نیروهای مسلح آمادگی 100 درصدی دارند و به اسرائیل پاسخ سنگینی خواهند داد؛ مردم نگران نباشد. البته منازل چندین مسئول و بعضی فرماندهان نیروهای مسلح مورد حمله قرار گرفته ولی الان نمی‌توان خبر قطعی را در این‌زمینه اعلام کرد و برخی از این افراد به شهادت رسیده‌اند.

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح عنوان کرد: اسرائیل و آمریکا تاوان بسیار سنگینی خواهند داد و سیلی بسیار محکمی به‌دست رزمندگان اسلام و نیروهای مسلح خواهند خورد.. 

شکارچی اظهار داشت: در این لحظات شبکه‌های معاند ناامنی روانی را برای مردم پمپاژ می‌کنند؛ مردم اخبار را از مراجع رسمی بگیرند و تحت تأثیر این القائات نباشند. ما آماده هستیم به حول و قوه الهی اقدام متقابل انجام خواهد شد و سیلی محکمی به اسرائیل خواهیم زد.

وی خاطر نشان کرد: متأسفانه مناطق مسکونی مورد حمله قرار گرفته و خودِ همین نیز نشانه ذلت دشمن است و اینان نمی‌توانند رو در رو با ما مقابله کنند و به احتمال اینکه یک مسئول در یک شهرک بین مردم زندگی می‌کند، مناطق مسکونی را مورد اصابت قرار می‌دهند. این نشانه قدرت دشمن نیست و هر چند اقدام متقابل قطعی است.

انتهایپیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.