اعزام زائران برای عمره از نیمه دوم ماه محرم آغاز می‌شود

به گزارش پایگاه خبری خبر آنی، علیرضا بیات رئیس سازمان حج و زیارت در حاشیه جلسه مدیران سازمان حج در شهر مکه، با اعلام زمان آغاز اعزام‌های عمره در سال جاری گفت: آخرین گروه حجاج تمتع تا ۵ محرم به کشور بازخواهند گشت و بنا داریم نسبت به ادوار گذشته که اعزام‌ها از ماه ربیع انجام می‌شد، امسال از نیمه دوم ماه محرم یعنی دو ماه زودتر اعزام‌های عمره را آغاز کنیم.

بیات با اشاره به برنامه ریزی برای افزایش ظرفیت اعزام‌های عمره و توسعه ایستگاههای پروازی اعلام کرد: مجموعه برنامه‌ریزی‌های ما برای افزایش دو برابری اعزام‌ها در سال جاری و تشرف ۴۰۰ هزار عمره‌گذار به سرزمین وحی است و امیدواریم حتی این آمار بیشتر هم بشود.

رئیس سازمان حج و زیارت با درخواست از زائرانی که قصد تشرف به عمره در تعطیلات تابستان را دارند گفت: متقاضیان از هم‌اکنون برنامه‌ریزی لازم را داشته باشند تا در روزهای آینده نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند و از هم اکنون در تلاش هستیم در تمتع سال آینده به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که با همان پرواز بازگشت حجاج به میهن، زائران عمره‌گذاران به سرزمین وحی اعزام شوند.

منبع : مهر
برچسب ها :

اعزام زائران

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.