ضرورت برقراری ارتباط بین پایان‌نامه‌های دانشجویی و صنعت

به گزارش گروه دانشگاه ‌پایگاه خبری خبرآنی، عباس سروش در نشست با معاونان پژوهشی دانشکده‌ها و مسئولان حوزه پژوهش این دانشگاه بر ضرورت پویایی ارتباط بین بخش‌های مختلف ستاد و دانشکده‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد و گفت: باید ارتباط بین ستاد مرکزی از جمله معاونت‌های مختلف با بخش‌های صف یعنی دانشکده‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر پویاتر و فعال‌تر شود.

وی در ادامه تصریح کرد: همچنین رابطه بین فعالیت‌های پژوهشی از قبیل چاپ مقاله و کتاب یا پروژه‌های ارتباط با صنعت در دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیشتر شود.به طوریکه بررسی کنیم که آیا بین پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری از یک طرف و پروژه‌های پژوهشی ارتباط با صنعت، رابطه‌ای وجود دارد.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: لازم است بررسی‌هایی صورت بگیرد تا مشخص شود چند درصد از پروژه‌های ارتباط با صنعت در این دانشگاه محصول فعالیت‌های پژوهشی انجام شده با عنوان کارشناسی ارشد و دکتری است. 

سروش با بیان اینکه باید بتوانیم رابطه بین پژوهشکده‌ها و دانشکده‌ها در دانشگاه صنعتی امیرکبیر را تقویت کنیم، گفت: این امر موجب می‌شود تا بتوانیم از حداکثر توان پژوهشی دانشگاه همراه با هم افزائی استفاده نمائیم.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پایان خاطرنشان کرد: در رابطه با اختلاف بین مبالغ جذب شده از پروژه‌های پژوهشی با مبالغ قراردادها در این دانشگاه توصیه می‌شود مطالعه‌ای صورت گیرد و آسیب شناسی انجام شود.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.