قول خودروسازان چینی برای جبران بدقولی

اکثر خودروسازان چینی پس از اعتراض اخیر تامین‌کنندگان‌ آنها به زمان طولانی تسویه حساب و سایر رویه‌های ناعادلانه، متعهد شده‌اند که ظرف مدت ۶۰ روز، تسویه حساب کنند.

به گزارش خبرآنی، مقامات چینی در مارس، قوانین جدیدی وضع کردند که شرکت‌های بزرگ خودروسازی را ملزم می‌کند تا اکثر پرداخت‌ها را با تامین‌کنندگانشان، طی ۶۰ روز تسویه کنند. این قوانین از اول ژوئن، لازم‌الاجرا شدند. با این حال، تامین‌کنندگان نگران بودند که روزنه‌هایی برای دور زدن قوانین وجود داشته باشد.

این وعده‌ها پس از آن مطرح می‌شود که وزارت صنعت چین، هفته گذشته خودروسازان را به جلسه‌ای فراخواند و در آنجا، به آنها گفته شد که به جنگ قیمت‌های بی‌رحمانه و رقابت بیش از حد که فشار زیادی بر زنجیره تامین صنعت خودرو وارد کرده‌اند، ، پایان دهند.

طبق گزارش رویترز، خودروسازانی که چهارشنبه تعهد خود را اعلام کردند شامل بی‌وای‌دی، چری و جیلی بودند. گروه دولتی خودروسازی گوانگژو و گروه فاو (FAW) نیز عصر سه‌شنبه تعهدات خود را ارائه دادند.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.