آغاز عملیات بازگشت حجاج از چهارشنبه 21 خرداد

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، محمد امیرانی مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران اظهار کرد: عملیات بازگشت حجاج از طریق 23 فرودگاه کشور شامل فرودگاه‌های امام(ره)، مشهد، ساری، یزد، رشت، اصفهان، بیرجند، زاهدان، چابهار، اردبیل، خرم آباد، تبریز، زنجان، بوشهر، اهواز، شیراز، گرگان، کرمان، همدان، ارومیه، قشم و بندرعباس انجام می شود و تا 9 تیر ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به آمادگی فرودگاه‌های کشور در میزبانی و استقبال از حجاج، افزود: امیدواریم مانند عملیات رفت که با هماهنگی و تعامل لازم بین سازمان‌ها و نهادهای مختلف صورت گرفت و زائران با کمترین چالش و ایستایی در فرودگاه‌های کشور عازم بیت‌الله‌الحرام روبرو بودند، عملیات بازگشت نیز بدون چالش برگزار شود.

وی یادآور شد؛ فرودگاه مشهد با میزبانی 42 پرواز و اعزام 11 هزار و 807 زائر و فرودگاه چابهار با انجام دو پرواز و اعزام 486 زائر به ترتیب بیشترین و کمترین آمار را در عملیات رفت حج تمتع ثبت کردند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.