انتقاد تحلیلگر صهیونیست از ناکامی عملیات «ارابه‌های گدعون»

تحلیلگر صهیونیست با اشاره به اینکه عملیات «ارابه‌های گدعون» در غزه به پایان خود نزدیک شده است، از عدم تحقق اهداف این عملیات انتقاد کرد.

به گزارش خبرآنی، پایان هفته جاری، تقریبا یک ماه از عملیات نظامی رژیم صهیونیستی موسوم به «ارابه‌های گدعون» سپری می‌شود. «آوی اشکنازی» تحلیلگر مسائل نظامی در روزنامه‌ معاریو گفت تاریخی برای پایان جنگ در غزه تعیین شده است؛ موعد نهایی برای عملیات ارابه‌های گدعون وجود دارد که اواسط ماه میلادی آتی است.

وی افزود: «اکنون زمان آن فرا رسیده است که دستاوردهای این عملیات ارزیابی شود؛ تصمیم تل‌آویو بر این بود که ۷۵ درصد از غزه را اشغال کند، برای آزادی زندانیان در بند غزه فشار آورد و البته که قابلیت‌های حماس و زیرساخت‌های آن را نابود کند. اما دستاوردی که تاکنون محقق شده، تنها پیشروی بوده است، که البته آن هم در حد نیاز نبوده است.»

معاریو نوشت، در طول عملیات نظامی مستمر، رژیم صهیونیستی بهای گزافی پرداخت می‌کند، از آغاز عملیات ارابه‌های گدعون در جریان عملیات کیفی حماس، همانطور که در جبالیا و خان‌یونس انجام شد، ۱۸ سرباز صهیونیستی کشته شدند. معاریو می‌نویسد بنابراین، وقتش رسیده که ارتش و سرویس امنیتی رژیم صهیونیستی «اقدامات تعیین‌کننده‌ای» انجام دهند.

تحلیلگر صهیونیست گفت هر روز در جنگ در غزه خطرات علیه سربازان بیشتر شده و شانس آزادی زندانیان صهیونیستی نابود می‌شود. او با بیان اینکه ارتش رژیم صهیونیستی برای جنگ‌های کوتاه مدت و اتخاذ تصمیمات سریع طراحی شده است، افزود: «اکنون تل‌آویو از یک بیماری مزمن یعنی ناتوانی در شکست نیروهای حماس رنج می‌برد، همان‌هایی که نتانیاهو آنها را "چند غزه‌ای" توصیف کرد که فقط "دمپایی و کلاشنیکف به همراه دارند".»

اشکنازی افزود رژیم صهیونیستی اشتباهات گذشته خود را تکرار می‌کند. او می‌گوید این رژیم به جای یافتن جایگزین واقعی برای حکومت حماس، گزینه مسلح کردن گروه‌هایی در غزه را انتخاب کرده است، این در حالی است که حماس به فعالیت نظامی خود از طریق تونل‌ها ادامه می‌دهد و مخفیانه زیر زمین فعالیت می‌کند.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.