ارتش اشغالگر در لبه پرتگاه؛ صهیونیست‌ها زنان را به خط مقدم می‌فرستند

رسانه آمریکایی در گزارشی درباره افزایش حضور سربازان زن صهیونیست در عملیات نظامی در غزه و لبنان، آن را راه‌حلی برای جبران کمبود نیروی انسانی در ارتش رژیم صهیونیستی پس از ۲۰ ماه جنگ علیه غزه دانست.

به گزارش خبرآنی، پیش از عملیات فلسطینی طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، زنان در ارتش رژیم صهیونیستی برای جنگ آموزش دیده بودند، اما بیشتر برای نگهبانی در مرزها یا اداره ایست‌های بازرسی در کرانه باختری که وظایف کم‌خطرتری محسوب می‌شدند، به کار گرفته می‌شدند. اکنون، آنها به شیوه‌هایی وارد میدان جنگ در غزه، لبنان و سوریه می‌شوند که پیش از این بسیاری آن را غیرممکن می‌دانستند.

براساس گزارش رسانه آمریکایی، امروزه، از هر پنج سرباز جنگی در ارتش صهیونیستی یک نفر زن است، نسبتی که به گفته کارشناسان، بالاتر از بسیاری از ارتش‌های غربی است و نشان‌دهنده کمبود شدید نیروی انسانی اشغالگران پس از ۲۰ ماه جنگ است.

در همین رابطه، روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی آورده است: ارتش رژیم صهیونیستی عمدتاً از نیروهای ذخیره داوطلب تشکیل شده است و بار جنگ را بر دوش افراد شاغل عادی، اغلب با خانواده‌های جوان می‌اندازد. با این حال، برابری کامل در ارتش اسرائیل همچنان یک چالش است. ارتش هفته گذشته پس از آنکه متوجه شد ۲۳ کارآموز زن دچار جراحات شده‌اند و از آنها انتظار نمی‌رود استانداردهای لازم برای آمادگی جسمانی و جنگ را داشته باشند، برنامه آزمایشی ادغام زنان در واحدهای اصلی پیاده‌نظام را به دلیل «اثربخشی پایین مورد انتظار» متوقف کرد.

ارتش اشغالگر در لبه پرتگاه؛ صهیونیست‌ها زنان را به خط مقدم می‌فرستند
سربازان ارتش صهیونیستی

ارتش صهیونیستی پس از ماه‌ها جنگ و حملات هوایی به غزه، به‌عنوان راه‌حلی برای مشکل کمبود نیروی انسانی در تلاش برای جذب مردان یهودی ارتدوکس افراطی در صفوف خود بوده است. ارتش صهیونیستی و اکثر سکنه اراضی اشغالی از استخدام مردان ارتدوکس افراطی حمایت می‌کنند، مردانی که عمدتاً از پیروی از حکم اخیر دیوان عالی که معافیت طولانی‌مدت آنها از خدمت سربازی را لغو کرده بود، خودداری می‌کنند.

طبق این گزارش، با توجه به این موضوع، ادغام زنان در ارتش رژیم صهیونیستی، فشار برای آزاد کردن مردان برای سایر نقش‌های رزمی را کاهش می‌دهد اما با توجه به اینکه بسیاری از موقعیت‌های اصلی رزمی ارتش هنوز به روی زنان بسته است، یا تحت سلطه مردان قرار دارد، ادغام آنها به این معنی است که این، تنها یک راه‌حل جزئی برای مشکل کمبود نیروی انسانی است.

روزنامه آمریکایی در ادامه به واحد جستجو و نجات ارتش صهیونیستی اشاره کرد که یک نیروی رزمی با جنسیت‌های زن و مرد است که در حفاری سازه‌های فروریخته و تخلیه مجروحان تخصص دارد.

ارتش اشغالگر در لبه پرتگاه؛ صهیونیست‌ها زنان را به خط مقدم می‌فرستند
سربازان ارتش صهیونیستی

پیش از جنگ، این واحد عمدتاً به نقش‌های امنیتی در کرانه باختری منتقل شده بود که آن هم وظیفه‌ای کم‌خطرتر تلقی می‌شد. پس از هفتم اکتبر، این واحد به خطوط مقدم غزه اعزام شد و در کنار واحدهای کماندویی قرار گرفت. هنگامی که جنگ به لبنان گسترش یافت، زنان صهیونیست نیز به مأموریت‌های خط مقدم در آنجا اعزام شدند.

براساس گزارش وال‌استریت‌ژورنال، رژیم صهیونیستی زنان را نیز همچون مردان از سن ۱۸ سالگی به خدمت سربازی می‌گیرد. طبق داده‌های ارتش اشغالگر، امروزه زنان صهیونیست ۲۱ درصد از نیروهای رزمی این رژیم را تشکیل می‌دهند که در مقایسه با ۱۴ درصد قبل از جنگ غزه و هفت درصد یک دهه پیش، افزایش داشته است.

اما به‌کار گرفتن زنان در واحدهای رزمی مدت‌هاست که در رژیم صهیونیستی مورد بحث بوده است. ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که حدود ۴۵۰۰ نیروی زن در نقش‌های رزمی دارد که این امر هم به دلیل افزایش پیشنهادها به زنان و هم به دلیل افزایش تقاضای زنان برای ورود به حرفه‌های رزمی است.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.