آمریکا کمک ۵۰۰ میلیون دلاری به بنیاد بشردوستانه غزه را بررسی می‌کند

وزارت خارجه آمریکا در حال بررسی اعطای مبلغ ۵۰۰ میلیون دلار به بنیاد بشردوستانه غزه جهت کمک‌رسانی به منطقه محاصره شده نوار غزه است.

به گزارش خبرآنی، ۲ منبع آگاه و تعدادی از مسؤولان سابق آمریکایی در گفت‌وگو با خبرگزاری «رویترز» اعلام کردند که وزارت خارجه آمریکا در حال بررسی اعطای مبلغ ۵۰۰ میلیون دلار به بنیاد بشردوستانه غزه جهت کمک‌رسانی به منطقه محاصره شده نوار غزه است، اقدامی که آمریکا را به شکل گسترده‌تری در امدادرسانی‌های بحث‌برانگیز این نهاد درگیر می‌کند.

به گزارش وب‌سایت «العربی الجدید»، منابع یاد شده اظهار کردند که تامین بودجه بنیاد بشردوستانه غزه از سوی آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا انجام می‌شود که در حال ادغام با وزارت خارجه آمریکا است.

این بنیاد علاوه بر استعفای مسؤولان ارشدش، این هفته ۲ بار مجبور شد توزیع کمک‌ها را به دلیل تجمع گسترده در اطراف مراکز توزیع متوقف کند.

وزارت خارجه آمریکا و بنیاد بشردوستانه غزه که از هفته قبل کار خود را آغاز کرد، تا این لحظه توضیحی ارائه نکردند و خبرگزاری رویترز توانسته طرفی که در حال حاضر بودجه این بنیاد را تامین می‌کند، مشخص کند. این بنیاد از شرکت‌های امنیتی و لجستیک آمریکایی برای ارسال کمک‌ها به غزه و توزیع آنها در مراکز توزیع کمک می‌گیرد.

یک منبع آگاه و یک مسؤول ارشد سابق اعلام کرد که پیشنهاد اعطای ۵۰۰ میلیون دلار به صندوق توسعه بین‌الملل مورد حمایت سرپرست معاونت رئیس آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا قرار گرفت.

این منبع افزود: اسرائیل این پول‌ها را برای تامین هزینه‌های عملیات‌های صندوق توسعه بین‌الملل به مدت ۱۸۰ روز درخواست کرد.

بنیاد بشردوستانه غزه که مورد حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار دارد، در هفته اول اجرای ماموریت خود با مشکلاتی مواجه شد.

ارتش اشغالگر عامدانه به سمت جمعیت غیرنظامیانی که برای دریافت کمک‌ها آمده بودند، تیراندازی کردند.

این موسسه که ۲۶ ماه مه کار توزیع کمک‌ها در نوار غزه را آغاز کرد، یکشنبه اعلام کرد که تاکنون ۶ میلیون وعده غذایی را توزیع کرده است.

سازمان ملل از همکاری با این موسسه به دلیل نامشخص بودن منابع بودجه آن و نیز به علت اینکه اصول اولیه انسانی را رعایت نمی‌کند، خودداری کرد.

بنیاد بشردوستانه غزه با انتقادهایی به ویژه در مورد نقاط توزیع کمک‌ها روبه‌رو است و سایر نهادهای انسانی می‌گویند این نقاط به شکلی تعیین شدند که غیرنظامیان برای دریافت کمک‌ها مجبور به طی مسافت زیادی هستند.

وزارت داخلی تشکیلات خودگردان فلسطین نیز این موسسه را بخشی از طرحی اسرائیلی برای کنترل کمک‌رسانی‌ها دانست و این موسسه را مشکوک خواند و رژیم صهیونیستی را متهم کرد که از آن برای اهداف نظامی خود استفاده می‌کند.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.