راه‌اندازی ۱۸ نیروگاه خورشیدی در شیراز/ سرمایه‌گذاری ویژه دولت برای ترویج انرژی‌های پاک

خبرآنی/فارس معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق شیراز از آغاز عملیات اجرایی احداث ۱۸ نیروگاه انرژی تجدیدپذیر در محدوده تحت پوشش این شرکت خبر داد و گفت: بهره‌مندی از انرژی خورشیدی نقش مهمی در غلبه بر ناترازی شبکه برق ایفا می‌کند.

تیمور عزیزی شنبه، ۱۷ خرداد در نشست شرکت توزیع نیروی برق شیراز با بیان اینکه استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر یکی از مگاپروژه‌های مهم وزارت نیرو در مسیر عبور موفق از پیک مصرف برق به شمار می‌رود، اظهار کرد: توسعه ساختگاه‌های جذب انرژی خورشیدی در دستور کار قرار گرفته و دولت سرمایه‌گذاری ویژه‌ای در این زمینه انجام داده است.

وی با تأکید بر اینکه انرژی‌های تجدیدپذیر دوستدار محیط زیست هستند و در سطح جهانی نیز مورد استقبال گسترده‌ای قرار گرفته‌اند، از واگذاری احداث نیروگاه‌های خورشیدی ۳ مگاواتی به پیمانکاران خبر داد و افزود: عملیات اجرایی این نیروگاه‌ها آغاز شده و مقرر است تا پایان شهریورماه امسال وارد مدار تولید شوند.

معاون بهره‌برداری شرکت توزیع نیروی برق شیراز گفت: نخستین ساختگاه انرژی‌های خورشیدی در محدوده تحت پوشش این شرکت در شهرستان خرامه به بهره‌برداری خواهد رسید و در ادامه، تعداد ۱۷ ساختگاه دیگر نیز تا پایان شهریور در سایر نقاط شهرستان شیراز احداث و به بهره‌برداری خواهد رسید.

عزیزی با اشاره به اینکه دستگاه‌های دولتی به‌منظور نهادینه‌سازی فرهنگ استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر ملزم به راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی هستند، اظهار کرد: شرکت توزیع نیروی برق شیراز جلسات هماهنگی متعددی با بخش دولتی برگزار کرده که طی آن فواید استفاده از انرژی خورشیدی تشریح و مشاوره‌های فنی ارائه شده است.

وی ضمن قدردانی از مجموعه‌هایی که در راه‌اندازی نیروگاه‌های تجدیدپذیر اهتمام دارند، افزود: جلساتی با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و کارشناسان شرکت توزیع نیروی برق شیراز برگزار شده و شرکت «نیروترانس» به‌عنوان یکی از صنایع پیشرو در راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی ۲ مگاواتی مورد تقدیر قرار گرفته است.

عزیزی همچنین در جلسه‌ای که با حضور نمایندگان دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دانشگاه شیراز، آموزش و پرورش، مجمع خیرین و... در محل نیروگاه شرکت نیروترانس برگزار شد، اظهار کرد: مراکز دانشگاهی و آموزش و پرورش دارای ظرفیت‌های قابل توجهی برای احداث این‌گونه نیروگاه‌ها هستند.

وی با اشاره به برخی محدودیت‌ها در زمینه فروش انرژی‌های تجدیدپذیر از سوی برخی ادارات دولتی، گفت: این معضل با بهره‌گیری از ظرفیت پروژه‌های مشارکتی و سرمایه‌گذاری مجمع خیرین قابل حل است.

این مقام مسئول، مشارکت خیرین در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر را بسیار مؤثر دانست و تصریح کرد: این اقدام ضمن ترویج فرهنگ استفاده از انرژی پاک، زمینه‌ساز کسب درآمد برای خیرین از محل فروش برق خورشیدی شده و در نهایت چتر حمایتی آن‌ها در جامعه گسترش خواهد یافت.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.