پایداری کامل نیروگاه بعثت پس از 2 سال برای تامین برق پایتخت

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، علیرضا شیخی با تاکید بر اینکه پس از چند ماه تلاش بی‌وقفه و مداوم برنامه تعمیرات و بهینه‌سازی واحدهای نیروگاه بعثت برای ورود به پیک مصرف برق تابستان به اتمام رسیده است، افزود: پروژه نوسازی برج‌خنک واحد سه این مجموعه با استفاده از تکنولوژی‌های جدید و پکینگ نت اسپلش اجرایی شده که تکمیل این طرح منجر به افزایش راندمان برج‌های خنک‌کن و پایداری تولید نیروگاه شده است.
مدیرعامل نیروگاه بعثت تهران با اشاره به اینکه پروژه تعمیرات اساسی واحد سوم نیروگاه نیز با تلاش متخصصان داخلی به پایان رسیده است، ادامه داد: با پایان تعمیرات این واحد و اصلاح برج‌خنک آن، هر سه واحد این نیروگاه پس از حدود دو سال با پایداری کامل برای تولید انرژی مستمر در پیک مصرف برق تابستان در مدار خواهند بود.
شیخی خاطرنشان کرد: این نیروگاه با برخورداری از سه واحد بخار به ظرفیت 247.5 مگاوات، با توجه به قرارگیری در مرکز جمعیتی تهران نقش مهمی در کنترل فرکانس و پایداری شبکه برق پایتخت دارد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.