سنگدوینی: بازیکنان ما امیدوارند که به تیم اصلی راه پیدا کنند

عیسی سنگدوینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، در مورد قبول مسئولیت سرپرستی تیم ملی والیبال ب ایران اظهار داشت: من هر جایی که بتوانم در والیبال به کشورم خدمت کنم و هر جایگاهی برای بر افراشته شدن پرچم جمهوری اسلامی بتوانم مفید باشم، در خدمت والیبال کشورم هستم. 

سنگدوینی در مورد اینکه آیا دوست نداشت در تیم ملی الف و در کنار پیاتزا باشد؟ گفت: در مورد اعضای کادر فنی تیم‌های ملی، میلاد تقوی به عنوان رئیس فدراسیون، پیاتزا به عنوان سرمربی تیم ملی و پیمان اکبری به عنوان سرمربی تیم ملی ب تصمیم گیرنده بوده‌اند. من هم همانطور که گفتم، در هر جایی لازم باشد حاضرم به والیبال ایران خدمت کنم. 

رئیس هیئت والیبال گلستان تصریح کرد: هیئت گلستان 6 سال متوالی است که هیئت برتر کشور انتخاب می‌شود. ما در مجموعه هیئت استان، همدلی خوبی به وجود آوردیم و در حوزه استعدادیابی نیز عملکرد قابل قبولی داشتیم. 

وی ادامه داد: از استان گلستان، حدود 50 نفر در رده‌های سنی مختلف در بخش آقایان و بانوان و ساحلی و برفی در اردوهای تیم ملی هستند. ما همچنین در حوزه‌های آموزش داوری و مربیگری کلاس‌های متعددی برگزار کردیم. برگزاری مسابقات در رده‌های سنی مختلف در سطح استان، حضور در مسابقات کشوری و کسب مقام‌های مختلف و خیلی از موضوعات دیگر باعث شد تا هیئت برتر کشور معرفی شویم. 

سرپرست تیم ملی والیبال ب ایران در مورد نتایج این تیم و کسب پیروزی‌ها متوالی در مسابقات کاوا گفت: ما فقط برای حضور مقتدرانه تیم ملی در این مسابقات حاضر شده‌ایم و به رشد جوانان مستعدد و پشتوانه سازی برای تیم ملی الف فکر می‌کنیم. گروه ما به خوبی توسط کادر فنی و در راس آن پیمان اکبری هدایت می‌شود. بازیکنان جوان ما نیز انگیزه زیادی دارند تا در کنار بازیکنان باتجربه، رشد کنند.

سنگدوینی به تاثیر نتایج تیم ب در رنکینگ جهانی تیم اصلی اشاره کرد: در خصوص تاثیر نتایج ما در رنکینگ جهانی تیم الف اطلاع دقیقی ندارم. 

وی در پایان تصریح کرد: همه بازیکنان ما جوان و باانگیزه هستند و این انگیزه فراوان، برای هر بازیکنی امیدواری به دنبال دارد تا روزی به ترکیب تیم اصلی راه پیدا کند. با حضور پیاتزا در تیم الف و هماهنگی که با تیم ملی ب با هدایت پیمان اکبری وجود دارد، پشتوانه خوبی برای تیم الف و آینده والیبال ایران در حال ساخته شدن است. 

انتهای پیام/ 

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.