ممنوعیت تردد دام مازاد در مراتع حفاظت شده پرور

به گزارش سرویس‌خبری مهر، غلامرضا بهنام صبح دوشنبه در بازدید از منطقه حفاظت شده پرور با بیان اینکه گشت‌های مشترک در این منطقه راه اندازی شده است، ابراز داشت: هدف از این اقدام شمارش، خروج دام مازاد و کنترل پروانه چرا دام در منطقه است.

وی با بیان اینکه در این گشت مشترک تعداد دام با مفاد پروانه‌های صادره انطباق داده می‌شود، افزود: از ورود دام مازاد به مراتع منطقه حفاظت شده پرور جلوگیری خواهد شد.

رئیس اداره محیط زیست مهدی‌شهر بابیان اینکه ورود دام مازاد تخریب مرتع را در پی دارد، ابراز داشت: تخریب پوشش گیاهی و برهم خوردن تعادل اکولوژیکی را نیز به همراه خواهد داشت.

بهنام در ادامه تصریح کرد: فشار مازاد دام در مراتع به زیستگاه‌های حیات وحش، به‌ویژه گونه‌های حساس و در خطر، فشار مضاعف وارد می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه گشت‌های مشترک با مشارکت نهادهای مرتبط از جمله منابع طبیعی و نیروی انتظامی، نقش مؤثر در پایش و حفاظت از عرصه‌های طبیعی دارد، افزود: تداوم این همکاری‌ها در دستور کار است.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.