دستگیری سارق حرفه‌ای با ۱۳ فقره سرقت در سمنان

به گزارش سرویس‌خبری مهر، سرهنگ سید علی میر احمدی غروب یکشنبه در گفت‌وگو با سرویس‌خبریان به میزبانی فرماندهی انتظامی استان سمنان با بیان اینکه در پی وقوع سرقت موتورسیکلت و مشاعات ساختمان در سمنان موضوع در دستور کار رسیدگی قرار گرفت، ابراز داشت: گشت زنی هدفمند برای شناسایی سارق یا سارقان آغاز شد.

وی با بیان اینکه مأموران کلانتری ۱۲ مسکن مهر سمنان موفق به شناسایی هویت سارق شدند، افزود: متهم هنگام سرقت موتورسیکلت به دام پلیس افتاد.

جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان با بیان اینکه متهم سابقه دار به انجام ۱۳ فقره سرقت اعتراف کرد، ابراز داشت: سرقت موتورسیکلت و دینام و غیره در کارنامه این فرد ثبت شده بود.

میر احمدی از کشف سه دستگاه موتورسیکلت از مخفیگاه سارق خبر داد و تصریح کرد: با هماهنگی‌های لازم این موتورسیکلت‌ها به مال‌باختگان تحویل داده شد.

وی افزود: متهم به دستور قضائی روانه زندان شد و این فرجام کسانی که امنیت جامعه را خدشه دار و اقدام به تخلف می‌کنند.

منبع : مهر
برچسب ها :

دستگیری سمنان

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.