تماس تراکتوری‌ها با وحید امیری

به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، وحید امیری پس از سال‌ها حضور در پرسپولیس، انتظار داشت قراردادش با سرخپوشان برای فصل بعد هم تمدید شود، اما هفته گذشته نام او در لیست تمدیدی‌های پرسپولیس نبود و همین موضوع باعث شد تا امیری با ناراحتی تصمیم به جدایی از این تیم بگیرد.

پس از این اتفاق، شنیده می‌شود دراگان اسکوچیچ از مدیران تراکتور خواسته است تا با وحید امیری وارد مذاکره شوند. در همین راستا نیز ظاهراً طی یکی دو روز گذشته مدیران تراکتور با امیری تماس داشته‌اند تا مذاکرات طرفین آغاز شود.

رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس روز گذشته با اعلام رسمی جدایی وحید امیری گفت: «ما دوست داشتیم در کادر مربیگری از او استفاده کنیم، ولی او خودش صلاح ندید. با توجه به اینکه فقط 20 بازیکن بزرگسال در لیست داریم، مجبوریم از چند بازیکن خداحافظی کنیم».

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

تراکتوری امیری

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.