اختصاص یک همت و نیم به پروژه راه‌آهن دورود_خرم‌آباد_بروجرد

خبرآنی/لرستان معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور از اختصاص یک همت و نیم به پروژه راه‌آهن دورود_خرم‌آباد_بروجرد خبر داد.

هوشنگ بازوند امروز ( شنبه، دهم خرداد) در حاشیه بازدید از پروژه راه‌آهن بروجرد، اظهار کرد: امسال ۱۵۰۰ میلیارد تومان به پروژه راه‌آهن لرستان شمال دورود به خرم‌آباد و دورود به بروجرد اختصاص داده شده است.

وی خاطرنشان کرد: از این میزان اعتبار خوبی به این پروژه اختصاص یابد تا شاهد پیشرفت هرچه سریع‌تر آن باشیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: سال گذشته ۱۶۸۰ میلیارد تومان به پروژه دورود، خرم‌آباد اختصاص داده شد.

بازوند بیان کرد: به صورت ویژه پیگیر عملیاتی شدن پروژه راه‌آهن لرستان هستیم زیرا این پروژه به علت کریدور شمال به جنوب و غرب باعث رشد توسعه استان‌های مسیر خواهد بود.

انتهای پیام 

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.