در دیدار وزیر کشور عربستان با رئیس سازمان حج چه گذشت؟

به گزارش پایگاه خبری خبر آنی، علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت با عبدالعزیز بن سعود بن نایف بن عبدالعزیز، وزیر کشور و رئیس کمیته عالی حج عربستان در جده دیدار و گفتگو کرد.

علیرضا بیات در این دیدار ضمن تشریح آخرین وضعیت اعزام‌های زائران کشورمان و ملزومات مورد نیاز برای اقامت بی دغدغه حجاج گفت: از تلاش‌های دولت سعودی برای فراهم آوردن تسهیلات و زیرساخت‌های لازم برای حجاج بیت الله الحرام در انجام مناسک حج قدردانی می‌کنیم و از تقویت ارتباطات برای حل و فصل موضوعات فی‌مابین استقبال می‌کنیم.

وزیر کشور عربستان در خصوص درخواست‌های ایران برای مشاعر مقدسه و هماهنگی‌های دستگاه‌های مختلف برای حل موضوعات مرتبط با حجاج کشورمان اعلام کرد: برای حل درخواست‌های مطروحه نهایت همکاری را خواهیم داشت و همه ما از روابط خوب ایران و عربستان خرسندیم و این امر حکایت از خواست و اراده رهبران دو کشور دارد.

عبدالعزیز بن سعود بن نایف بن عبدالعزیز خطاب به رئیس سازمان حج کشورمان گفت: سود روابط مثبت و حسنه دو کشور برای منطقه و جهان اسلام است و هیچ شکی نیست که پادشاهی عربستان تمام ظرفیت خود را در خدمت ضیوف‌الرحمن قرار خواهد داد و به این رویه افتخار می‌کنیم.

رئیس کمیته عالی حج عربستان با اشاره به قوانین حاکم بر کشور عربستان تاکید کرد: ما در جهت صیانت از امنیت و آرامش زائرانی که از سراسر جهان اسلام مهمان عربستان هستند، اصرار داریم مقررات جاری رعایت شوند و از مسئولان و حجاج ایرانی برای همکاری خوب با کشور ما تشکر می‌کنیم.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.