پزشکیان: ما برای منطقه تهدید نیستیم/ باید با هم متحد شویم

به گزارش خبرنگار حوزه دولت ‌پایگاه خبری خبرآنی، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در جریان سفر به عمان، در دیدار با ایرانیان مقیم طی سخنانی بیان کرد: چه تحریم‌ها برداشته شود و چه نشود، با کمک همان تغییر را انجام خواهیم داد. اگر مردم‌مان آگاهانه در تجارت، سرمایه‌گذاری، اقتصاد، صنعت و غیره وارد شوند به کسی نیاز نخواهیم داشت و خواهیم توانست تعاملات منطقی با کشورهای دنیا داشته باشیم.

 

وی افزود: آمریکا به منطقه می‌آید و منابع را غارت می‌کند و اسلحه هم می‌فروشد و ما را از همدیگر می‌ترسانند؛ این اقدامات برای این است که انتفاع ببرند. چرا مسلمانان نباید در منطقه با صلح، امنیت و رفاه زندگی کنند؟

رئیس‌جمهور عنوان کرد: ما برای یکدیگر تهدید نبوده‌ایم و اتفاقاً فرصت هستیم و باید با دست‌به‌دست هم دادن، تغییر ایجاد کنیم. من عزم و اراده ارتقای روابط را در سلطان عمان می‌بینم و رشد شکل خواهد گرفت.

پزشکیان خاطرنشان کرد: ما می‌توانیم صلح، امنیت و آرامش و پایداری را در منطقه ایجاد کنیم و این مهم را انجام خواهیم داد؛ توافقات خوبی با عمان داشتیم و پیگیری و عمل خواهیم کرد تا به نتیجه برسد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.