77 درصد اراضی کشاورزی حدنگاری شد

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، اعظم قویدل درباره آخرین وضعیت حدنگاری اراضی کشاورزی کشور گفت: با توجه به قانون جامع حدنگار و تکالیف سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در حدنگاری اراضی زراعی، طی سه سال گذشته یکی از اولویت‌های اصلی سازمان صدور سند مالکیت قطعات اراضی زراعی بوده و ادامه دارد.

وی گفت: با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و سازمان امور اراضی بیش از 77 درصد اراضی کشاورزی را حدنگاری کرده‌ایم.

قویدل ادامه داد: بیش از 11 میلیون اراضی کشاورزی حدنگاری و تثبیت مالکیت شده است.

وی گفت: در حدنگاری اراضی کشاورزی چالش‌هایی داشتیم که پس از تصویب قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، این موانع برداشته شد به این صورت که اگر زمین زراعی در زمان ابلاغ قانون به صورت قطعات مفروزی بوده به شرط اینکه با تایید وزارت جهاد کشاورزی دارای بهره برداری زراعی باشد سازمان ثبت اسناد املاک کشور سند آن را صادر می‌کند.

قویدل ادامه داد: تصویب قانون حدنگاری اراضی کشاورزی سرعت گرفته و در حال حاضر بیش از یک میلیون و هزار و 258 قطعه اراضی زراعی صاحب سند شده است.

سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املا کشور گفت: هر زمین زراعی که مردم درخواست کنند و مشمول تبصره 9 ماده 10 قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول باشد، ثبت و معادل آن سند صادر کنیم.

وی افزود: در سال 1400 بالغ بر 78 هزار هکتار یعنی یک درصد اراضی کشاورزی حدنگاری شده بود، اما در سه سال گذشته موفق شدیم که حدنگاری را به 77 درصد برسانیم.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.