در توزیع اعتبارات عشایر باید بازنگری شود

خبرآنی/خوزستان مدیرکل امور عشایر خوزستان با اشاره به مشکلات عشایر در زمینه‌های مختلف گفت: مهمترین مشکل جهت خدمت به عشایر کمبود اعتبارات لازم بوده که نیاز است در این مورد سازمان برنامه و بودجه کشور بازنگری لازم را انجام دهد.

سید اسکندر موسوی زاده در گفت و گو با خبرآنی با اشاره به فرسوده بودن ناوگان حمل و نقل و ماشین‌آلات راهسازی ادارات عشایر خوزستان اظهار کرد: در حوزه ناوگان حمل و نقل که مهمترین بخش حوزه خدمت‌رسانی به عشایر است همه ادارات امور عشایر استان خوزستان کمبود دارند که امیدواریم با دستور ریاست سازمان این مشکل برطرف شود.

وی با اشاره به احداث ایلراه‌های مهم عشایری خوزستان افزود: ایلراه مهم فالح به بانا در شهرستان ایذه در مرحله آغاز عملیات است که نیاز به تزریق اعتبار سازمانی برای تکمیل آن داریم.

موسوی زاده ادامه داد: همچنین مسائل آموزشی و بهداشتی و تهیه علوفه لازم مهمترین مشکلات عشایر استان است و از رئیس سازمان عشایر ایران درخواست داریم که به استان خوزستان توجه ویژه شود.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.