قاتلان فراری را شناسایی کنید فیلم

به گزارش پایگاه خبری خبر آنی به نقل از پلیس آگاهی پایتخت، سردار علی ولی‌پور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: پرونده این سارقان و قاتلان خطرناک از سال ۱۳۹۴ و پس از وقوع چندین سرقت مسلحانه در طلافروشی‌های مناطق مختلف تهران باز شد و آخرین جنایت این افراد به قتل دلخراش یک طلافروش در غرب تهران بازمی‌گردد که باعث ایجاد موجی از نگرانی میان اصناف شد.

وی ادامه داد: کارآگاهان اداره یکم با بررسی دقیق تصاویر دوربین‌های مداربسته موفق شدند چهره این افراد را شناسایی کنند اما این ۲ نفر بلافاصله پس از آخرین جنایت خود، از محل متواری شده و تاکنون به صورت کامل شناسایی و ردگیری نشده‌اند.

سردار ولی‌پور گودرزی با بیان اینکه این افراد با نقشه‌ای حساب شده و رفتارهای حرفه‌ای، طلافروشی‌های هدف را پیش از سرقت شناسایی و تحت نظر قرار می‌دادند، افزود: تحقیقات نشان داده است که این افراد علاوه بر مهارت بالا در انجام سرقت‌های مسلحانه، هیچ ابایی از خشونت ندارند و در ۲ مورد، با شلیک گلوله، جان صاحبان طلافروشی‌ها را گرفته‌اند.

وی با اشاره به اهمیت همکاری شهروندان در شناسایی و دستگیری این ۲ جنایتکار تصریح کرد: با توجه به دستور مقام قضائی، تصاویر این افراد به صورت عمومی منتشر شده است؛ از تمامی شهروندانی که احتمال می‌دهند این افراد را شناسایی کنند، درخواست می‌شود تا هرگونه اطلاعات خود را از به اداره یکم پلیس آگاهی تهران گزارش دهند.

سردار ولی‌پور گودرزی اضافه کرد: اطلاعات شهروندان کاملاً محرمانه باقی خواهد ماند و این همکاری می‌تواند نقشی حیاتی در دستگیری این مجرمان و بازگرداندن امنیت به جامعه ایفا کند.

وی از مردم درخواست کرد تا هرگونه اطلاعات خود را به اداره یکم پلیس آگاهی تهران از طریق شماره تلفن‌های ۰۲۱۵۱۰۵۵۵۰۱ و ۰۲۱۵۱۰۵۵۱۲۳ گزارش دهند.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.