حماس به موافقتش با پیشنهاد جدید آمریکا برای توقف جنگ صحه گذاشت

در تحولی مهم در مسیر مذاکرات آتش‌بس، جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد که با پیشنهاد ارائه‌شده توسط فرستاده آمریکا به منطقه برای توقف جنگ و عقب‌نشینی نیروهای اشغالگر از نوار غزه موافقت کرده است.

به گزارش خبرآنی، «باسم نعیم» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس امروز (سه‌شنبه) در اظهاراتی اعلام کرد: جنبش حماس با طرح ارائه‌شده توسط «استیو ویتکاف» فرستاده آمریکا به منطقه برای دستیابی به توافق جهت توقف جنگ و عقب‌نشینی نیروهای متجاوز از نوار غزه موافقت کرده است.

طبق گزارش شبکه العربی، وی افزود: ما با رویکردی مسئولانه و به‌منظور جلوگیری از ادامه خونریزی، رنج مردم‌مان و تحقق خواست ملت فلسطین برای پایان دادن به تجاوزات، این پیشنهاد را پذیرفتیم و در انتظار پاسخ رژیم صهیونیستی هستیم.

این اظهارات پس از ان بیان شد که روز دوشنبه برخی منابع خبری از موافقت حماس با پیشنهاد پایان جنگ غزه خبر داده بودند.

شبکه فلسطینی الاقصی به نقل از یک منبع آگاه گزارش داده بود که جنبش حماس با طرح پیشنهادی فرستاده ویژه آمریکا به منطقه غرب آسیا درباره آتش بس در غزه موافقت کرده است.

بر اساس این گزارش، این طرح بر لزوم توقف دائمی جنگ در نوار غزه تاکید دارد.

در همین راستا، شبکه خبری الجزیره نیز گزارش داد حماس و طرف آمریکایی در دوحه برای دستیابی بر سر پیش‌نویس آتش‌بس پایدار در غزه به توافق رسیدند.

این شبکه قطری همچنین گزارش داد ترامپ تضمین داد که توافق آتش بس ۶۰ روزه باشد و طبق توافق ژانویه گذشته، نظامیان صهیونیست از غزه خارج شوند.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.