لزوم بهره‌گیری از فناوریهای روزآمد در خدمت‌رسانی به زائران

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در این دیدار، بازرسی و نظارت را یک کار بسیار حساس توصیف کرد و گفت که بازرس، در راستای احقاق حقوق زائر، همراه با نظارت، قضاوت هم می کند که باید واقع بینانه باشد و این کار، آسان نیست.

حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به 2 نوع مچ گیری، گفت که مچ گیری در کارهای خوب، یعنی برجسته کردن اقدامات مناسب و خلاقانه ای که افراد انجام می دهند، حتماً مطلوب است و به الگوسازی، اصلاح رفتاری امور و پیشرفت کارها کمک می کند، اما مچ گیری در نواقص راهگشا نیست و راه به جایی نمی برد؛ بلکه راه بهتر این است که بررسی، راهنمایی و تذکر و دستگیری لازم برای بهبود امور انجام شود.

 وی با اشاره به برخی گزارشهای بازرسی که در کنار اشاره به نواقص، راهکارهای پیشنهادی نیز ارائه شده است، این نوع گزارشها را بسیار ارزشمند توصیف کرد و گفت: هر نظارتی که به بهبود فرآیندها و خدمت رسانی به زائران منجر شود، حتماً ارزشمند است.

سرپرست حجاج ایرانی با بیان اینکه هم منشور حقوق زائران و هم منشور وظایف و حقوق کارگزاران باید به روز رسانی شود، تصریح کرد که اگر شرح وظایف و حقوق افراد به دقت به روز رسانی شود، به پیشبرد امور کمک می کند.

حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به پیشرفتهای فناوری و بویژه پیشرفتهایی که در حوزه هوش مصنوعی صورت گرفته است، تاکید کرد که به تناسب پیشرفت علم و تکنولوژی، باید از شیوه های سنتی خدمت رسانی فاصله بگیریم و به روشهای جدید روی آوریم؛ همچنانکه این امر در برخی حوزه ها صورت گرفته و نتایج مطلوبی نیز به بار آورده است.

آقای حسین اسماعیلی مدیر دفتر نظارت و بازرسی بعثه مقام معظم رهبری در این جلسه ضمن ارائه گزارش مفصل خود از عملکرد بخش های مختلف ستاد حج و زیارت، اعم از اسکان، نقلیه بین شهری، درون شهری، پروازها، تغذیه و تدارکات، پزشکی و ...گفت که علیرغم برخی فراز و نشیب ها و مسائل، ارزیابی های بازرسی و نظارت، کل عملیات حج 1404 را مثبت و عملکرد مسئولان مربوطه را سر جمع مطلوب ارزیابی می کند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون 60  گزارش بازرسی از عملیات اجرایی حج، تهیه و به سرپرست حجاج ایرانی و همچنین رئیس سازمان حج و زیارت تقدیم شده است، گفت که پیرو این گزارشها، به صورت فوری دستورهای لازم نیز صادر و کار رفع مشکل به بخش مربوطه ارجاع داده شده است.

آقای اسماعیلی خاطرنشان کرد که 2637 همکار افتخاری در موسم حج 1404 شناسایی شده اند که بالای 90 درصد آنها تحصیلات لیسانس، فوق لیسانس و یا دکتری دارند.

وی گفت که تاکنون 283 گزارش از بازرسان افتخاری به صورت مکتوب دریافت و موضوع پیگیری شده است.

در بخش دیگری از جلسه، ناظران و بازرسان بر ضرورت پیگیری حقوق بیمه ای زائران از شرکتهای بیمه کشور میزبان تاکید کردند. بر اساس گزارش این ناظران، افرادی که در موسم حج دچار سانحه می شوند می توانند خسارت دریافت کنند و حتی برای افرادی که به دلیل مشکلات بیرون از دایره اختیارشان نمی توانند اعمال حج خود را به جای آورند، با انجام شرایطی امکان هایی برای حضور خودشان یا نایبشان در سال بعد پیش بینی شده است که با پرداخت بخشی از هزینه شان توسط بیمه ها بتوانند به این مهم مبادرت بورزند.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی حج

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.