روند مهاجرت صنایع مالی و بانکی ایران و جهان به زیرساخت ابری

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از روابط عمومی آروان کلاد، پذیرش زیرساخت ابری برای بانک‌ها و کسب‌وکارهای مالی بیشتر شده است؛ آمارها این مهاجرت را یک استقبال ۸۰درصدی پیش‌بینی می‌کنند. انعطاف‌پذیری، مقیاس‌پذیری، به‌روزرسانی سیستم‌های فناور قدیمی، افزایش امنیت و بهبود تجربه‌ی کاربری و پشتیبانی از پردازش‌های سنگین AI، بخشی از مهمترین عوامل تشویق صنایع مالی و بانکی به سمت مهاجرت به زیرساخت ابری است.

در ایران اما روند کلی مهاجرت کسب‌وکارهای مالی و بانکی به اندازه‌ی میانگین جهانی نیست و کارشناس‌ها می‌گویند که برای رشد و بهره‌وری بیشتر ما هم باید خودمان را به میانگین‌های جهانی برسانیم. اهمیت این مساله تا آن‌جاست که مصطفی امیری، رییس انجمن فین‌تک کشور درباره‌ی این موضوع می‌گوید: «زیرساخت ابری دست‌کم می‌تواند ۲۰ تا ۳۰درصد از تراکنش‌های ناموفق PSPها را بهینه کند. به این ترتیب تا دیر نشده بانک‌های ایرانی باید به زیرساخت ابری مهاجرت کنند». به نظر او کسب‌وکارهای مالی و بانکی ایرانی با حرکت دقیق و پرشتاب به سمت زیرساخت ابری، می‌توانند بازارها و ظرفیت‌های جدیدی برای کشور ایجاد کنند و در اقتصاد بزرگ‌تری نسبت به یک کسب‌وکار تاثیرگذار باشند. امیری هم‌چنین می‌گوید که غفلت از این مساله، ممکن است صنعت مالی و بانکی‌ ایران را با خطر جدی روبرو کند؛ خطری که به‌دلیل عقب‌ماندگی نسبت به فناوری‌های پیشرویی مانند زیرساخت ابری ایجاد می‌شود. پیامدهای این مساله ممکن است مردم را به‌طور کلی نسبت به سرمایه‌گذاری در بانک‌های داخلی ناامید کند و متاسفانه شاهد انتقال سرمایه‌ی اجتماعی و مالی نظام بانکی ایران به کشورهای همسایه باشیم.

تجربه‌های جهانی؛ ۸۳درصد کسب‌وکارهای مالی و بانکی به زیرساخت کلاد رفته‌اند!

گوگل[1] در یک نظرسنجی از ۱۳۰۰ مدیر فعال در صنعت مالی و بانکی درباره‌ی برنامه‌شان برای مهاجرت به زیرساخت ابری پرسشی مطرح کرد. در این پرسشنامه از مخاطب‌ها خواسته شد تا مهمترین دلایل مهاجرت به زیرساخت ابری را بگویند. نتیجه‌ی این بررسی آن شد که ۸۳درصد از پاسخ‌دهندگان گفتند که در حال ادغام فناوری ابری با زیرساخت‌های اصلی کسب‌وکار خود هستند و فقط ۱۷درصد از کسب‌وکارها به زیرساخت‌های قدیمی خودشان متکی هستند.

روند مهاجرت صنایع مالی و بانکی ایران و جهان به زیرساخت ابری

همچنین مشخص شد که این کسب‌وکارها به‌طور متوسط ۴۰درصد از حجم کاری خود را برای سال آینده به Public cloud منتقل می‌کنند.

در بخش دیگری از همین بررسی مشخص شده است که استفاده از ظرفیت‌ زیرساخت ابری تا ۵۰درصد می‌تواند هزینه‌های مرتبط با زیرساخت‌های فناوری را کاهش دهد. نکته‌ی مهم اما آن است که همه‌ی ماجرا فقط به صرفه‌ی اقتصادی و مالی محدود نمی‌شود و مساله‌ی امروز این مهاجرت، حرکت کسب‌وکارها در مسیر یک پارادایم بین‌المللی برای بهبود فرایندهاست. به همین دلیل نتایج یک بررسی دیگر می‌گوید که مهمترین عوامل مهاجرت به زیرساخت ابری علت‌هایی مانند «انعطاف‌پذیری»، «استفاده براساس تقاضاهای متغیر مصرف‌کننده» (pay as you go) و عقب نماندن از رقباست. این گزاره‌ها در گزارشی دیگر از موسسه‌ی مطالعاتی مکنزی هم تایید می‌شود؛ طبق این بررسی، ۸۴درصد از کسب‌وکارهای مالی و بانکی، فعالیت‌هایشان را به زیرساخت ابری منتقل کرده‌اند:

روند مهاجرت صنایع مالی و بانکی ایران و جهان به زیرساخت ابریمنبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.