بخش اعظم مین‌روبی مسیر راه‌آهن شلمچه - بصره انجام شده است/ پایانه شلمچه تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد

خبرآنی/خوزستان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه پایانه ریلی مرزی شلمچه سرعت خوبی دارد، گفت: تلاش می‌شود تا پایان سال این پایانه مورد بهره‌برداری قرار بگیرد.

فرزانه صادق در حاشیه بازدید از مرز شلمچه که امروز (۵ خرداد) انجام شد، اظهار کرد: در دو روز گذشته  یکی از مهمترین موضوعاتی که در کشور عراق مورد بررسی و بازدید میدانی قرار گرفت وضعیت راه‌آهن شلمچه - بصره بود.

وی افزود: سالیان سال است که مقام معظم رهبری در خصوص این کریدور تاکید می‌کنند و اقداماتی در این زمینه انجام شده است اما در چند ماه اخیر اقدامات عملیاتی سرعت خیلی خوبی گرفته است.

صادق ادامه داد: طرف ایرانی در خاک عراق باید تعهداتی در خصوص مین‌روبی و ساخت پل انجام دهد که بخش اعظم مین‌روبی در این چند ماه گذشته انجام شده است.

وزیر راه و شهرسازی خوزستان گفت: احداث پل هم پیشرفت خوبی داشته است و حدود ۴۰ درصد سر شمع‌هایی که باید با ۱۷ پایه‌ زیر عرشه این پل قرار بگیرد انجام شده است.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه عرشه در کشور ساخته می‌شود، در چند ماه آینده سرعت کار بیشتر هم خواهد شد. مشکلاتی در گمرک داشتیم که هماهنگی‌هایی با استاندار و معاونینش در بصره انجام شد تا مشکلات گمرکی حل شود.

صادق گفت: این پایانه ریلی مرزی مصوبه هیئت وزیران است و سرعت خوبی دارد. البته همچنان باید تلاش شود زودتر اقدامات به مرحله اجرا برسند. تلاش می‌شود تا پایان سال این پایانه مورد بهره‌برداری قرار بگیرد.

وی عنوان کرد: البته تمهیداتی اندیشیده شده است تا زائرین اربعین، قبل از تکمیل پایانه هم بتوانند از آن استفاده‌ کنند. تلاش می‌شود پلی که باید در کشور عراق نصب شود نیز تا قبل از اربعین سال آینده تکمیل شود.

وزیر راه و شهرسازی افزود: با وزیر حمل و نقل و وزیر کشور عراق و شخص سودانی هم مذاکراتی انجام شد و تاکید کردیم همزمان با پیشرفت فیزیکی پل و تکمیل مین‌روبی، اقدامات اجرایی ریل‌گذاری هم توسط شرکت‌های فنی سرعت بگیرد.

صادق ادامه داد: این پروژه کاملاً استراتژیک و راهبردی است و باید هرچه زودتر تکمیل شود. پروژه ریلی خرمشهر - مشهد نیز باید انجام شود.

وی اظهار کرد: در خصوص واگن مشکل زیادی نداریم اما دربحث لوکوموتیو باید بر مشکلات فائق شویم.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.