خسارت حدود ۱.۴ میلیارد دلاری به بنادر الحدیده در نتیجه حملات اسرائیل و آمریکا

شرکت وابسته به دولت صنعا برآورد کرد که خسارات ناشی از حملات هوایی آمریکا و رژیم صهیونیستی به بنادر استان الحدیده در غرب یمن حدود ۱.۴ میلیارد دلار است.

به گزارش خبرآنی، شرکت بنادر دریای سرخ یمن در بیانیه‌ای که توسط خبرگزاری سبأ در صنعا منتشر شد، اعلام کرد: میزان خسارت وارده به بنادر الحدیده، الصلیف و رأس عیسی در نتیجه حملات جنگنده‌های متجاوز صهیونیستی-آمریکایی از ژوئیه ۲۰۲۴ تا مه امسال که بر زیرساخت‌ها و تأسیسات زیربنایی بنادر تأثیر گذاشته است، حدود ۱.۳۸۷ میلیارد دلار است.

این شرکت افزود: بیش از ۵۳۱ میلیون دلار خسارت مستقیم و ۸۵۶ میلیون دلار خسارت غیرمستقیم ناشی از اختلال در ارائه خدمات بوده است. در این حملات اسکله (۱، ۲، ۵، ۶، ۷ و ۸)، دو جرثقیل اصلی، نیروگاه‌ها و ژنراتورها و تأسیسات خدماتی و لجستیکی از جمله اسکله‌های شناور، یدک‌کش‌ها و انبارهایی که برای تخلیه مواد غذایی، امدادی و تجهیزات پزشکی تعیین شده بودند، منهدم شد.

جنبش انصارالله در پاسخ به جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه از نوامبر ۲۰۲۳ حملاتی را به اراضی اشغالی و کشتی‌های مرتبط با آن و همچنین کشتی‌های آمریکایی و انگلیسی در دریای سرخ انجام داد. به دنبال این حملات آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی حملاتی را علیه انصارالله یمن انجام دادند.

بعدا آمریکا از توافقی با انصارالله یمن برای توقف حملات این جنبش علیه کشتی‌های آن و در مقابل توقف حملات آمریکا علیه یمن خبر داد. پس از آن توافق رژیم صهیونیستی حملات علیه انصارالله یمن را افزایش داد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.