پاکستان در مرحله اول ابتکار ملی برای استخراج بیتکوین و مراکز داده هوش مصنوعی، ۲۰۰۰ مگاوات برق اختصاص خواهد داد.
به گزارش خبرآنی، تخصیص این ظرفیت، بخشی از برنامههای اسلام آباد برای استفاده از برق مازاد برای استخراج بیتکوین و مراکز داده هوش مصنوعی است.
بخش انرژی پاکستان با چالشهایی از جمله تعرفههای بالای برق و مازاد ظرفیت تولید، دست و پنجه نرم میکند.
توسعه سریع انرژی خورشیدی، این چشمانداز را پیچیده کرده است، زیرا مصرفکنندگان بیشتری برای اجتناب از هزینههای بالا، به منابع انرژی جایگزین روی میآورند.
بر اساس گزارش رویترز، وزارت دارایی پاکستان اعلام کرد این ابتکار، توسط شورای رمزارز پاکستان هدایت میشود که بخشی از راهبرد گسترده برای درآمدزایی از برق مازاد، ایجاد مشاغل فناوری پیشرفته و جذب سرمایهگذاری خارجی است. این تخصیص، مرحله اولیه راه اندازی زیرساخت دیجیتال چند مرحلهای و گسترده است.
استخراجکنندگان بینالمللی بیتکوین و شرکتهای هوش مصنوعی علاقه نشان دادهاند. مقامات تایید کردند که چندین هیئت خارجی در ماههای اخیر، برای بررسی مشارکتهای بالقوه از پاکستان بازدید کردهاند.
وزارت دارایی پاکستان برای تشویق بیشتر سرمایهگذاری، بستهای از مشوقهای مالیاتی برای مراکز هوش مصنوعی و معافیتهای مالیاتی برای استخراجکنندگان بیتکوین را اعلام کرد. بلال بن ثاقب، مدیرعامل شورای کریپتوی پاکستان، از این تحول استقبال کرد و آن را «نقطه عطفی» برای اقتصاد دیجیتال کشور نامید.
طبق گزارش کوین تلگراف، این وزارتخانه در ۲۱ ماه مه، راه اندازی یک نهاد اختصاصی برای تنظیم زیرساختهای مالی مبتنی بر بلاکچین در این کشور را تایید کرد. اداره داراییهای دیجیتال پاکستان (PDAA)، به عنوان یک نهاد نظارتی برای نظارت بر صدور مجوز و ساماندهی صرافیها، متولیان، کیف پولها، پلتفرمهای توکنیزه شده، استیبل کوینها و برنامههای مالی غیرمتمرکز، فعالیت خواهد کرد.
انتهای پیام