پایان سری A؛ یوونتوس با آژان‌کشی به لیگ قهرمانان رسید

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، در آخرین شب هفته سی‌وهشتم و پایانی سری A ایتالیا و از ساعت 22:15 شب گذشته (یکشنبه) تیم فوتبال یوونتوس در حالی خارج از خانه به مصاف ونتزیا رفت که با دو تیم رُم و لاتزیو برای ماندن در رده چهارم جدول و کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا رقابت داشت. در نهایت هم بانوی پیر به سختی و با نتیجه 3 بر 2 میزبانش را شکست داد و به شکل دراماتیکی سهمیه را گرفت.

در این بازی ابتدا این ونتزیا بود که به گل رسید اما در ادامه یوونتوسی‌ها دو بار توسط کنان ییلدیز (25) و رندال کولوموانی (31) به گل رسیدند. این پایان کار نبود، چرا که ونتزیا در دقیقه 55 کار را به تساوی کشاند اما در نهایت با اعلام پنالتی به سود بیانکونری، مانوئل لوکاتلی در دقیقه 73 کار را به سود تورینی‌ها تمام کرد.

در بازی همزمان؛ رُم در بازی خارج از خانه مقابل تورینو با نتیجه 2 بر صفر به پیروزی رسید و با قرار گرفتن در رده پنجم راهی لیگ اروپا شد. برای جالوروسی در این بازی لئاندرو پاردس (18-پنالتی) و الکسیس سائلماکرز (53) گلزنی کردند.

در دیگر بازی؛ لاتزیو سومین مدعی کسب سهمیه لیگ قهرمانان در خانه یعنی ورزشگاه المپیکوی شهر رُم یک به صفر به جنوا باخت و باز هم سر بزنگاه کم آورد.

در دیگر بازی‌های برگزار شده نتایج به شرح زیر رقم خوردند:

آتالانتا 2 - پارما 3
امپولی یک - هلاس‌ورونا 2
اودینزه 2 - فیورنتینا 3

بدین ترتیب و در پایان رقابت‌های فصل 25-2024 سری A ایتالیا؛ ناپولی با 82 امتیاز قهرمان شد، اینتر با یک امتیاز کمتر به عنوان نایب‌قهرمانی رسید، آتالانتا با 74 و یوونتوس با 70 امتیاز نیز سوم و چهارم شدند. رُم نیز تنها با یک امتیاز کمتر از یوونتوس در رده پنجم ایستاد و سهمیه لیگ اروپا را کسب کرد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.