یک روزنامه عبری گزارش کرد ارتش اشغالگر در طول هفته گذشته حداقل به ۱۰ بیمارستان و درمانگاه در نوار غزه حمله کرده که موجب از کار افتادن کامل یا جزئی آنها شده و فشار زیادی بر سیستم بهداشتی باقیمانده در غزه وارد کرده است.
به گزارش خبرآنی، روزنامه هاآرتص نوشت حمله هفته گذشته به بیمارستان اروپایی در شهر خانیونس در جنوب غزه نقطه شروعی برای گسترش عملیات نظامی در این منطقه (که به عملیات ارابههای گدعون تبدیل شد) بود و به دنبال آن موجی از حملات شدید به سایر مراکز پزشکی در سراسر منطقه انجام شد.
چهارم مه، کابینه سیاسی امنیتی رژیم صهیونیستی طرح عملیات «ارابههای گدعون» را برای گسترش جنگ علیه غزه تصویب کرد و متعاقباً با فراخواندن دهها هزار نیروی ذخیره، آمادهسازی برای آن را آغاز کرد، سپس ارتش اشغالگر ۱۸ مه، با انجام حملات از چند ناحیه اجرای عملی این طرح را اعلام کرد.
هاآرتص نوشت سازمان بهداشت جهانی ۲۸ حمله به بیمارستانهای غره را در طول هفته گذشته ثبت کرده است که ۴ درصد از کل حملات به بیمارستانها از آغاز جنگ در ۷ اکتبر۲۰۲۳ را تشکیل میدهد.
این روزنامه به نقل از وزارت بهداشت در غزه نوشت اکنون حدود ۴۰۰ هزار نفر هیچ گونه دسترسی به خدمات پزشکی ندارند و ارتش اشغالگر همچنان مدعی است که شبهنظامیان جنبش حماس هنوز در داخل بیمارستانهای غزه پنهان شدهاند.
روز جمعه، سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که حملات مداوم رژیم صهیونیستی به نوار غزه که سالهاست تحت محاصره است، سیستم بهداشتی را به سمت فروپاشی سوق داده است. این سازمان در بیانیهای که از طریق حساب خود در پلتفرم ایکس منتشر کرد، اعلام کرد حداقل ۹۴ درصد از بیمارستانهای غزه به شدت آسیب دیدهاند یا به طور کامل تخریب شدهاند. این سازمان یادآور شد که تنها ۱۹ بیمارستان از ۳۶ بیمارستان در غزه هنوز به طور جزئی فعال هستند و اعلام کرد بیمارستانها هرگز نباید نظامی شوند یا مورد هدف قرار گیرند. سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد ۴ بیمارستان اصلی در طول هفته گذشته در نتیجه حملات مکرر، دستورات تخلیه و تشدید حملات، مجبور به تعطیلی شدهاند.
ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ نسلکشی علیه غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، به هدف قرار دادن بیمارستانهای غزه و سیستم بهداشتی آن روی آورده و بیشتر آنها را از خدمت خارج کرده است. رژیم صهیونیستی از ۲ مارس سیاست سازمان یافته گرسنگی دادن به حدود ۲.۴ میلیون فلسطینی در غزه را از طریق بستن گذرگاهها به روی کمکهای انباشته شده در مرزها، ادامه میدهد که این امر این منطقه را وارد مرحله قحطی کرده و جان بسیاری را گرفته است. این بسیج نظامی رژیم صهیونیستی در چارچوب جنگ نسلکشی است که ارتش اشغالگر همچنان علیه فلسطینیان در غزه مرتکب میشود و از ۷ اکتبر منجر به شهادت و زخمی شدن بیش از ۱۷۶ هزار نفر شده است که بیشتر آنها کودک و زن هستند و بیش از ۱۱ هزار نفر نیز مفقود شدهاند.
انتهای پیام