بیش از ۷۰ درصد زائران ایرانی در ۲۰ روز اخیر وارد عربستان شدند

به گزارش پایگاه خبری خبر آنی، علیرضا بیات رئیس سازمان حج و زیارت با تقدیر از مجموعه همکاران اجرایی و عملیاتی در ستاد مدینه و مکه گفت: الحمدالله طبق برنامه تا پایان شنبه شب ۶۱۷۳۹ زائر در قالب ۴۲۱ کاروان وارد سرزمین وحی شدند و شاهد هماهنگی خوبی در مجموعه‌های عملیاتی حج هستیم و در حال حاضر تلاش همکاران ما برای آخرین هماهنگی‌های لازم برای حضور زائران در مشاعر مقدسه در ایام تشریق خواهد بود و کم و کیف تردد حجاج ایرانی با مسئولان عربستان توافق شده و کوپن‌های قربانی زائران نیز آماده شده است و تا هفته آینده همه زائران مدینه به مکه منتقل می‌شوند و برای آغاز مناسک حج آماده می‌شویم.

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به آمار ۲۵۲ پروازی که طی ۲۰ روز آغازین عملیات انتقال زائران انجام شده است اعلام کرد: ۲۱۱ پرواز زائران ما با ناوگان ایران‌ایر انجام شد و تاکنون سهم ایرلاین سعودی ۴۱ پرواز بوده است که در مجموع شاهد نظم پروازی خوبی بوده‌ایم و انشاالله حدود ۲۳ هزار زائر باقیمانده نیز طبق برنامه تا ۱۰ خرداد به کشور عربستان منتقل شوند.

بیات با اشاره به ارائه حدود ۳۰ هزار خدمت درمانی و ویزیت سرپایی زائران در ۲۰ روز اخیر گفت: از حجاج عزیز می‌خواهیم به توصیه‌های پیشگیرانه مرکز پزشکی نهایت توجه را داشته باشند تا انشاالله در صحت و سلامت از فیوضات این سفر نورانی بهره ببرند و به آغوش کشورمان بازگردند و در عین حال تیم پزشکی خوبی در مکه و مدینه استقرار دارد و برای ارائه انواع خدمات عمومی و تخصصی به حجاج آمادگی داریم.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.