کشف ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در بندرلنگه

به گزارش پایگاه خبری خبر آنی، سجاد حسین‌زاده دادستان بندرلنگه با اعلام این خبر اظهار داشت: در دو عملیات جداگانه ولی همزمان، مأموران دریابانی در سواحل جنوبی کشور موفق به کشف و ضبط مجموعاً ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل شدند.

وی افزود: این اقدامات با دستورات صادر شده دادستانی، با همکاری تیم‌های عملیاتی دریابانی انجام گرفت. در عملیات نخست، مأموران دریابانی با رصد دقیق اطلاعاتی موفق شدند از یک فروند شناور، ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق را در قالب ۸ مخزن کشف کنند.

حسین زاده گفت: در این عملیات یک نفر دستگیر و سه متهم دیگر متواری شدند. سوخت مکشوفه جهت طی مراحل قانونی به شرکت نفت تحویل و شناور توقیف‌شده به اسکله منتقل شد.

وی ادامه داد: در عملیات دوم، دو فروند لنج حامل ۵۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در آب‌های جنوبی کشور شناسایی و توقیف شدند در جریان این عملیات، چهار متهم دستگیر و به مرجع قضائی معرفی شدند.

منبع : مهر
برچسب ها :

قاچاق بندرلنگه

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.