تهران نیازمند مدل اختصاصی برای بازتوانی معتادان متجاهر است

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، حسین ذوالفقاری در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران که به ریاست محمدصادق معتمدیان؛ استاندار تهران، و با حضور سردار عباسعلی محمدیان؛ فرمانده انتظامی تهران بزرگ، حسین کاغذلو؛ معاون سیاسی و اجتماعی استاندار و دیگر اعضای شورا برگزار شد، با اشاره به تجربه‌های گذشته و شرایط کنونی پایتخت اظهار داشت: تهران به دلیل ویژگی‌های خاص جمعیتی، اجتماعی و جغرافیایی نیازمند مدلی بومی و اختصاصی برای مقابله با اعتیاد و ساماندهی معتادان متجاهر است.

وی با بیان اینکه نیروهای فعال در این عرصه از سالم‌ترین و پرتلاش‌ترین نیروهای کشور هستند، افزود: در حوزه درمان و جمع‌آوری معتادان متجاهر، اقدامات گسترده‌ای صورت گرفته و بر اساس ارزیابی‌های بین‌المللی، ایران از کشورهای پیشرو در امر درمان اعتیاد به شمار می‌رود، اما پایداری این دستاوردها مستلزم بازنگری در ساختارها و برنامه‌های اجرایی است.

ذوالفقاری با اشاره به برنامه‌ریزی برای ایجاد دهکده‌امید و زندگی ویژه در تهران گفت: راه‌اندازی چنین مراکزی با رویکرد جامع‌نگر، شامل خدمات روان‌درمانی، مشاوره اجتماعی و توانمندسازی افراد پس از درمان، از جمله ضرورت‌های اساسی در چرخه مقابله و بازگشت معتادان به جامعه است.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر همچنین بر لزوم مشارکت همه‌جانبه نهادهای مردمی و دولتی در این مسیر تأکید کرد و گفت: ظرفیت‌های مردمی نقش مؤثری در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند و باید این ظرفیت‌ها را به‌درستی شناسایی و سازماندهی کرد.

ذوالفقاری در پایان ضمن قدردانی از عملکرد استاندار تهران، فرمانده انتظامی و سایر اعضای شورای هماهنگی استان گفت: انسجام و هماهنگی بین دستگاهی، پیش‌نیاز موفقیت در مبارزه با مواد مخدر در استان تهران است و این مسیر بدون مشارکت همه نهادها و همراهی مردم محقق نخواهد شد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.