با آموزش دیجیتال بازار کار متفاوتی را تجربه کنید

با گسترش فناوری‌های نوین و تکنولوژی‌های روز و توسعه مفاهیمی همچون هوش مصنوعی، ارائه آموزش‌های دیجیتال وارد مرحله جدیدی از زندگی شده و از نگاه کارشناسان، به سرعت در حال جایگزینی با آموزش سنتی است و افراد با شرکت در کلاس‌های آموزش دیجیتال بازار کار متفاوتی را تجربه می‌کنند زیرا توسعه مهارت‌های دیجیتال، این امکان را به افراد می‌دهد تا کسب و کار خود را توسعه دهند و کسب و کار جدیدی راه‌اندازی کنند.

به گزارش خبرآنی، در دنیای امروز آموزش دیجیتال به یک مفهوم رایج تبدیل شده است. انقلابی که با آن روبه‌رو هستیم موجب شده آموزش‌های سنتی و یکطرفه به آموزشی تعاملی و سازنده تبدیل شود.این تحول در بسیاری از موسسات آموزش دولتی ‌و آزاد مورد استفاده قرار گرفته و فرصتی برای کمک به دانشجویان و دانش‌آموزان است که با کمک فناوری‌های دیجیتال، با هزینه به صرفه و حتی رایگان در کنار آموزش‌ همگانی ارائه می‌شود.

آموزش دیجیتال به زبان ساده استفاده از تکنولوژی‌ها و ابزارهای دیجیتال در طول فرآیند آموزش و یادگیری است. در آموزش دیجیتال ارائه دروس به دانش‌آموزان و دانشجویان توسط فناوری انجام می‌گیرد و محدودیت‌های زمانی و مکانی را برای آن‌ها از بین می‌برد.

در شرایطی که امروز هوش مصنوعی به موضوع بسیار مهمی در سطح جامعه تبدیل شده است باید بتوان فرهنگ مشارکتی را به صورت علمی و به‌روز تبیین و با برنامه‌ریزی در حوزه تعاون،نیازهای جامعه هدف را تعریف کرد.

از نگاه کارشناسان، آموزش دیجیتال به سرعت در حال جایگزینی با آموزش سنتی است و مزایای آن به مراتب از روش‌های آموزش سنتی بیشتر است. آموزش دیجیتال ترکیبی از فناوری و آموزش و محتوال دیجیتال است و می‌توان در خلال آن دوره‌های جذاب‌تری برای دانشجویان و دانش آموزان طراحی‌ کرد.

آموزش دیجیتال صرفا به معنی آموزش مجازی یا آنلاین نیست و این ترند نوظهور حتی در آموزش حضوری نیز انقلاب بزرگی را ایجاد کرده است. از این رو آموزش ذیجیتال می‌تواند به شکل حضوری، غیرحضوری و حتی تلفیقی باشد.

در همین راستا با گسترش فناوری‌های نوین و تکنولوژی‌های روز و توسعه مفاهیمی همچون هوش مصنوعی و مشاغل نوظهور، ارائه آموزش‌های دیجیتال مورد تاکید قرار گرفته است.

یعقوب رستمی - معاون امور تعاون وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی اخیرا بر ضرورت تشکیل و تاسیس تعاونی‌های آموزش دیجیتال در کشور تاکید کرده و معتقد است:در شرایطی که امروز هوش مصنوعی به موضوع بسیار مهمی تبدیل شده است باید بتوانیم فرهنگ مشارکتی را به صورت علمی و به‌روز تبیین و با برنامه‌ریزی در حوزه تعاون نیازهای جامعه هدف را تعریف کنیم و اتفاقات خوبی در حوزه آموزشی و اقتصادی رقم بزنیم.

او می‌گوید: در سالهای دور  تصور نمی‌شد با یک گوشی تلفن همراه بتوانیم به تمام اطلاعات روز دسترسی داشته باشیم اما امروز در بسیاری از کشورهای دنیا با استفاده از خرد جمعی و آورده‌های خرد و مردمی نیاز عمومی جامعه رفع می‌شود.

در همین راستا،‌ عبدالله بهرامی-رئیس کمیسیون تخصصی فرش،‌گردشگری و صنایع دستی اتاق تعاون ایران در گفت و گو با خبرآنی، با اشاره به فراگیر شدن موضوع هوش مصنوعی در جامعه و حضور ملموش هوش مصنوعی در بسیاری از صنایع می‌گوید: بی‌تردید بسیاری از صنایع و بخش‌ها از ورود هوش مصنوعی تاثیر می‌پذیرند و بر همین اساس صنعت فرش نیز نیاز دارد از ساختار قدیمی و سنتی در تولید و بازاریابی و شبکه‌سازی خارج شود و همزمان با جهان پیش برود.

وی بر لزوم بهره‌مندی قالیباان از دوره‌های آموزش دیجیتال تاکید کرد و گفت:هم اکنون از طریق کمیسیون فرش اتاق تعاون سه کارگروه تخصصی در حوزه فرش و صنایع دستی ایجاد کره‌ایم و در تلاش هستیم در مباحثی همچون توانمندسازی صرفنظر از بحث تولید و به‌بافی،‌در جهت رفع مشکل بازاریابی و بازارسازی تعاونی‌ها با استفاده از هوش مصنوعی در صنعت فرش اقدام کنیم.

با آموزش دیجیتال بازار کار متفاوتی را تجربه کنید

رئیس کمیسیون فرش،‌ گردشگری و صنایع دستی اتاق تعاون ایران می‌گوید:در حال حاضر بیش از ۱۰۰۰ تعاونی فرش در کشور وجود دارد و باید آموزش‌های مورد نظر به صورت تخصصی و در یک دوره حداقل سه ماهه با کمک مراکز آموزش اتقا تعاون به تعاونی‌های فرش ارائه شود.

به گفته بهرامی،آموزش‌های تخصصی در زمینه بازاریابی و بازارسازی و استفاده از هوش مصنوعی به مدیران تعاونی‌های فرش ارائه خواهد شد.

افراد با شرکت در کلاس‌های آموزش دیجیتال بازار کار متفاوتی را تجربه می‌کنند توسعه مهارت‌های دیجیتال، این امکان را به افراد می‌دهد تا کسب و کار خود را توسعه دهند و کسب و کار جدیدی راه‌اندازی کنند.

یکی از دستاوردهای نوظهور آموزش دیجیتال، گسترش فرصت یادگیری است.این فرصت‌ها در ابعاد مختلف از دسترسی به آموزش گرفته تا فرصت تجربه آموزشی متفاوت‌تر از گذشته گسترش یافته‌اند.

استفاده از ابزارهای فناورانه موجب جذابیت بیشتر آموزش می‌شود.یکی از ویژگی‌های استفاده از ابزارهای فناورانه در آموزش تعامل بیشتر دانشجویان و دانش‌آموزان است و این اتفاق باعث درگیری بیشتر آن‌ها با موضوعات درسی شده و در نتیجه انگیزه بیشتری برای پیشروی در آن‌ها می‌شود چنانچه استفاده از ابزارهای موجود به جای کتاب و جزوه‌های درسی به یاد ماندنی‌تر بوده و فرد انگیزه بیشتری برای یادگیری پیدا خواهد کرد.

نکته دیگری که در بحث آموزش‌های دیجیتال باید به آن اشاره کرد، این است که آموزش یک به یک در متدهای سنتی، یک راه‌حل سیار گران‌قیمت و وقت‌گیر به شمار می‌رود در حالی که مدل آموزش با کمک فناوری‌های دیجیتال، با هزینه به‌صرفه و حتی رایگان در کنار آموزش همگانی ارائه می‌شود.

امروزه برگزاری کلاس‌های آموزش دیجیتال باعث می‌شود تا افراد مهارت‌های خود را در زمینه‌های مختلف دیجیتال، مانند دیجیتال مارکتینگ، طراحی وب، تولید محتوا، توسعه اپلیکیشن،‌ تصویرسازی و گرافیک و سایر موضوعات مرتبط ارتقا دهند.این کلاس‌ها می‌توانند به صورت حضوری، آنلاین یا ترکیبی برگزار شوند و سطوح مختلفی از مبتدی تا پیشرفته را شامل می‌شوند.

افراد با شرکت در کلاس‌های آموزش دیجیتال بازار کار متفاوتی را تجربه می‌کنند زیرا با توسعه فناوری، نیاز به متخصصان دیجیتال در بسیاری از صنایع و مشاغل افزایش یافته است.توسعه مهارت‌های دیجیتال، این امکان را به افراد می‌دهد تا کسب و کار خود را توسعه دهند و کسب و کار جدیدی راه‌اندازی کنند.همچنین آموزش دیجیتال به افراد کمک می‌کند تا بهتر با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنند و پیام خود را به طور مؤثرتری منتقل کنند.

به گزارش خبرآنی، در حال حاضر آموزش آنلاین و آموزش دیجیتال ضمن فراهم کردن بستر یادگیری در محیطی آرام و بدون محدودیت زمانی و مکانی،امکان همگام‌سازی با آموزش حضوری و دسترسی آسان به منابع را به وجود آورده است. آموزش دیجیتال نیازمند فراهم کردن زیرساختهای لازم از جمله اتصال به اینترنت است و بسیاری از اساتید استفاده از واقعیت مجازی و واقعیت افزوده صنعت آموزش را وارد مرحله جدیدی کرده‌اند.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.