سرپرست معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه ایران گفت: امروز، همزمان با افتتاح فاز تکمیلی و استقرار پایانه بندر خشک ریلی تهران - آپرین، شرکت معتبر مربوطه یک قطار باری بزرگ چینی را به عنوان نماد آغاز عملیات اجرایی به محل پروژه منتقل کرده که نشاندهنده عملیاتیشدن وعدهها و عبور از مرحله گفتار به مرحله اقدام است.
به گزارش خبرآنی، سید عبدالرسول مهاجر حجازی امروز (شنبه) در مراسم افتتاح فاز تکمیلی و استقرار پایانه بندر خشک ریلی تهران - آپرین، با اشاره به ظرفیتهای ترانزیتی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران میتواند به عنوان حلقه اتصال کشورهای منطقه ایفای نقش کند.
وی افزود: در شمال کشور، همسایگانی قرار دارند که فاقد دسترسی به آبهای آزاد هستند و جمهوری اسلامی ایران میتواند مسیر ارتباطی این کشورها با دریا باشد. کشورهای آسیای میانه، روسیه، بلاروس و همچنین کشورهای منطقه قفقاز از جمله آذربایجان، ارمنستان و گرجستان به همراه کشورهای قرقیزستان و ازبکستان، از این پس میتوانند از طریق راههای مواصلاتی ایران به بندرعباس دسترسی پیدا کنند.
سرپرست معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه ایران تصریح کرد: این امکان وجود دارد که حتی این کشورها سازمان بنادر مستقلی برای خود در بندرعباس داشته باشند. وزارت راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی «فرزانه صادق» آمادگی کامل دارد تا تسهیلات لازم را در بندرعباس برای این کشورها فراهم کند.
اتصال امارت به آسیای میانه از مسیر ایران
مهاجر حجازی همچنین با اشاره به ظرفیتهای موجود در جنوب کشور، بیان کرد: کشور دوست و برادر، امارات متحده عربی برای دسترسی به آسیای میانه، میتواند از بهترین، نزدیکترین، امنترین و سهلالوصولترین مسیر، یعنی مسیر جمهوری اسلامی ایران، استفاده کند.
راهآهن چابهار - زاهدان امسال تکمیل میشود
وی افزود: خبر خوشی که از سوی وزارت راه اعلام شده، این است که خط راهآهن چابهار به زاهدان تا پایان امسال تکمیل و عملیاتی خواهد شد. این پروژه، در صورت تحقق، نقطه عطفی در توسعه راههای مواصلاتی کشور ایران خواهد بود.
سرپرست معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه ایران گفت: شرکت معتبر امروز همزمان با افتتاح این پروژه، یک قطار باری بزرگ چینی را به عنوان نماد آغاز عملیات اجرایی به محل پروژه منتقل کرده که نشاندهنده عملیاتیشدن وعدهها و عبور از مرحله گفتار به مرحله اقدام است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این رویداد را به فال نیک میگیریم که در دولت چهاردهم، چنین گامی در جهت توسعه ارتباطات منطقهای و زیرساختهای ترانزیتی کشور برداشته شده است.
انتهای پیام