مصر و پاکستان بر لزوم آتش‌بس فوری در غزه تاکید کردند

رئیس‌جمهور مصر و نخست‌وزیر پاکستان طی تماسی تلفنی بر لزوم آتش بس فوری در غزه تاکید کردند.

به گزارش خبرآنی، «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر و «شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان روز چهارشنبه بر لزوم آتش بس فوری در نوار غزه و وارد کردن کمک‌های بشردوستانه به آن تاکید کردند.

طرفین درباره روابط فیمابین و مسائل منطقه‌ای و در راس آن حملات به نوار غزه رایزنی و بر لزوم آتش بس در آن تاکید کردند.

السیسی و شریف بر اهمیت اتکا بر حمایت گسترده از طرح عربی اسلامی بازسازی غزه برای اجرای آن در اسرع وقت در راستای نجات ملت فلسطین از رنج انسانی که در آن به سر می‌برند، تاکید کردند.

رئیس جمهور مصر در گفت‌وگو با شریف گفت که مصر از توافق آتش بس میان هند و پاکستان استقبال می‌کند.

السیسی بر اهمیت حفظ این توافق و پایداری آن و لزوم ایجاد راه حل‌های سیاسی پایدار برای بحران بین ۲ کشور در راستای تضمین امنیت و ثبات منطقه جنوب آسیا تاکید کرد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.